Magazinul online de scule și unelte, TehnicBazar.ro, vă pune la dispoziție produse precum mașini de găurit, polizoare, motofierăstraie, ciocane demolatoare dar și altele din diverse categorii.
Compania Tehno SRL funcționează de 24 de ani pe piața sculelor electrice, ocupând -în prezent- un loc printre cei mai mari distribuitori autorizați din țară. Dintre acești mari producători comercializați amintim Bosch, Makita, Stihl, Ruris, Metabo, AGT, Media Line, Skill, Unior-Tepid, Dremel, Drager, Telewin, Pro Weld, Airmaster, Imer Group, Bisonte, Hawera, Karcher, Masalta, Pentax.
Echipa din spatele afacerii este formată din profesioniști ce au ca scop furnizarea de informații corecte și complete astfel încât clientul să fie mulțumit. Astfel, TehnicBazar.ro oferă o gamă foarte vastă de produse de calitate superioara -cu acoperire la nivel național- garantând expedierea în scurt timp, în siguranță.
Experiența, seriozitatea, flexibilitatea, dar și sutele de clieții mulțumiți, recomandă magazinul drept unul de încredere, cu produse de înaltă calitate. Clientul este contactat, iar în vederea comenzii, i se oferă mereu informațiile de care ar avea nevoie. În plus, acesta se bucură și de existența unor cupoane de reducere.
Dacă totuși, ați achiziționat ceva care nu corespunde necesităților dvs. sau cu defect de fabricație, puteți returna produsul în termen de 14 de zile calendaristice de la data livrării.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe TehnicBazar.ro