Teamdeals.ro este un magazin online sau mai bine zis un portal de oferte și plasări de oferte. Pe site veți regăsi o gamă vastă de produse, produse care sunt oferite de către mai mulți vânzători. Site-ul își desfășoară prezența încă din anul 2011, de atunci magazinul a înregistrat și onorat peste 1.400.000 de comenzi. Produsele afișate sunt toate la „ofertă” și au afișate reduceri. Pe pagina fiecărui produs se va afișa daca produsul este disponibil la livrare cu verificare, votul primit de utilizatori, cantitatea și detalii despre livrarea. La fiecare produs vi se va afișa timpul de primire a coletului și costul de livrare. Costul de livrare este de aproximativ 10 lei iar timpul variază între 24 ore și poate ajunge până la 5 zile lucrătoare.

Pe site vă puteți alege orașul dorit pentru a vă aparea oferte mai aproape de locația dvs. Lângă logo-ul siteului puteți selecta orașul dorit. Pentru livrarea cu verificare trebuie să bifați opțiunea la finalizarea comenzii. Odată ajuns coletul la dvs, îl puteți desface în prezenta curierului și aveți la dispoziție cinci minute să analizați produsul. În cazul în care produsul nu vă convine, îl puteți returna pe loc fără să platești nimic. Magazinul permite și altor vânzători/magazine să afișeze produse pe site, magazinul promovând gratuit produsele.

Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile de la data primiri coletului. Trebuie să descarcați formularul de retragere de pe site și să îl compleți.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Teamdeals.ro