Oricat de lipsit de simt estetic ar fi o persoana, un tablou tot trebuie sa aiba in casa. Atat in camera de zi cat si in dormitor, dar chiar si pe hol, tablourile joaca un rol foarte important in aspectul estetic per ansamblu al incaperilor. Tablouridecor.ro este un magazin online ce ofera doritorilor posibilitatea de a achizitiona tablouri de cea mai buna calitate, transformate chiar dintr-o imagine pe care o detin in aparatul foto sau in telefon. Sunt modele de tablouri deja create, disponibile pentru vanzare, cat si tablouri in asteptare, personalizate, din fotografiile personale. Transportul pentru orice comanda este gratuit, tablourile arata extraordinar si se incadreaza in orice decor, avand diferite teme de prezentare. Cele mai apreciate tablouri sunt cele personalizate, dar si cele decorative cu peisaje si cu scene din marile orase. Comanda nu numai ca este onorata in mod prompt, ci este expediata gratuit, iar in cazul in care clientii nu sunt multumiti de ceea ce au primit, isi vor primi banii inapoi sau pot schimba pur si simplu produsul.

Fiecare tablou vine cu un certificat Greenguard Gold.Nudoar consistenta si durabilitatea ii garanteaza calitatea exceptionala, ci si cerneala ecologica pe baza de apa, ideala pentru mediul in care sunt asezate tablourile. Pe site doritorii vor gasi zeci de produse deja pictate, tablouri reprezentand diferite scene, animale, flori, peisaje, gata de pus pe perete, opere de arta exceptionale care nu au nevoie de nicio prezentare! Clientii sunt sprijiniti si sfatuiti sa faca cea mai buna alegere, indiferent de preferintele sau cunostintele pe care le au in materie de arta, putand chiar sa intre in contact cu unul din specialisti prin intermediul formularelor de contact si nu numai. Comanda se realizeaza usor, in cateva minute, posibilitatea de retur exista in cazul in care clientul nu este multumit, iar deschiderea unui cont nu dureaza mai mult de cateva minute. In plus, fiecare tablou este descris in mod detaliat, insotit de oferta de pret si de o fotografie relevanta!

Transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii. Timpul de livrare este de 2-5 zile. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 10 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Tablouridecor.ro