Din ce in ce mai multe persoane prefera sa isi petreaca vacantele si concediile in strainatate, insa nu reusesc sa isi stabileasca un mod clar prin care pot ajunge la destinatie. In timp ce unele persoane ar alege cu ochii inchisi avionul in defavoarea transportului terestru, sunt si oameni care prefera sa circule cu autocarul, sa admire lumea, chiar daca dureaza mai mult pana ajung la destinatie. Una din cele mai cunoscute agentii in acest sens este https://www.tabitatour.ro/. In cadrul acestei agentii, clientii pot alege sa circule cu autocarul pentru a ajunge intr-o alta tara unde urmeaza sa isi petreaca concediul sau unde urmeaza sa se stabileasca pentru cateva luni pentru a munci. Una din cele mai vechi companii, Tabita Tour s-a specializat in timp atat pe transport intern, cat si international de persoane, fiind unul din cei mai importanti jucatori de pe piata din tara si cel mai important transportator pentru clientii care aleg ca si destinatie Spania. Experienta, respectul fata de clienti, profesionalismul si informarea corecta a acestora, precum si flexibilitatea sunt doar cateva dintre principalele puncte forte ale companiei. Daca in anul 1999 avea loc prima cursa Romania-Spania cu un microbuz de 8+1 locuri, acum cursele sunt regulate si se fac in cele mai bune conditii de transport si siguranta pentru calatori.

In cadrul site-ului https://www.tabitatour.ro/ clientii vor afla cum isi pot cumpara biletele online, cum pot solicita o oferta in cazul serviciilor de transport colete, de inchirieri autocare, dar si de transport autoturisme pe platforma. Serviciile de coletarie din si in Romania si Europa sunt foarte bine puse la punct, coletele sunt transportate la timp si fara probleme, iar clientii se arata foarte multumiti de investitia facuta.

Tot pe site potentialii clienti vor afla despre serviciile de transport colete la temperatura controlata, dar si despre o masa calda pe ruta Romania Spania de care beneficiaza toti clientii in Ungaria. Serviciile de cautare a coletelor, dar si a autocarelor sau chiar a calatorilor sunt foarte avansate, astfel incat pe site cei interesati se pot lamuri asupra locatiei exacte a autocarului sau a persoanei care calatoreste.