Un autoturism reprezintă o bună investiție în ziua de azi. Cu ajutorul acestuia, oamenii se pot deplasa cu mare lejeritate dintr-un punct în altul, nu sunt nevoiți să călătorească conform unui program și nici să suporte aglomerația, mirosuri neplăcute sau înghesuială din mijloacele de transport în comun. Un autoturism, fie că este nou sau second hand, are nevoie de întreținere. Magazinul online stoauto.ro comercializează piese auto și alte componente necesare unor călătorii fără impedimente. Stoauto oferă clienților posibilitatea de a comanda un set de filtre sau un pachet de revizie și service rapid, precum și un kit de distribuție ce conține curea de distribuție, role, piulițe, șuruburi și bolt, doar după specificarea seriei de caroserie.

De asemenea, oamenii pot comanda ulei de motor original, ulei pentru cutia automată sau manuală, antigel și lichid de frână și, nu în ultimul rând, lichid servo pentru buna funcționare a autoturismului. Site-ul Stoauto oferă și baterii auto VW-Audi precum și accesorii pentru Audi, VW, Skoda sau Seat. Pentru anotimpul rece, sunt necesare seturile de roți de iarnă, ce includ anvelopele și jantele, produse disponibile pe site. Pentru a plasa o comandă de piese auto trebuie selectat mai întâi modelul mașinii – AUDI, BMW, SEAT, SKODA sau VW. Comanda se plasează foarte simplu, clientul va fi nevoit să caute codul produsului în cataloagele specializate și să adauge în coș produsele dorite, după care să finalizeze comanda. Livrarea se face foarte simplu, prin intermediul curieratului, iar clienții își vor primi piesele dorite în câteva zile lucrătoare, cu posibilitatea de ridicare direct de la sediu.

După crearea unui cont pe site-ul Stoauto, lucrurile se simplifică, iar comandarea unor piese auto sau a unor lichide ori kit-uri necesare bunei funcționări a mașinii nu este deloc dificilă. Cei care au probleme tehnice la mașină, cei care repară mașini în propriul lor atelier, meșterii care se pricep să mânuiască piesele masinii și să îi ajute și pe ceilalți să plece la drum în siguranță sunt invitați în acest mare magazin online cu o ofertă de preț foarte bună! Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Stoauto.ro