In momentul amenajarii oricarei locuinte, oamenii cauta ceva deosebit pentru fiecare camera in parte. Acum, camerele pot fi personalizate folosind stickere de perete moderne, cu modele noi si foarte creative. Stickerele de perete de la Sticky-art.ro comercializate la cel mai bun raport calitate-pret reprezinta cea mai simpla si mai ieftina solutie de amenajare a locuintei, inlocuind tapetul precum si picturile pe pereti si infrumusetand peretele gol. Aceste stickere dau o nota de originalitate oricarei camere, sunt solutii decorative de calitate care se lipesc si se dezlipesc foarte usor, intr-o gama variata de modele.

Stickerele decorative sunt ideale atat in casele nou cumparate sau nou ridicate, in apartamentele noi, cat si in cele ce trebuie renovate, in care este necesara o schimbare. Preturile variaza in functie de dimensiunile acestora, pe site fiind disponibile stickere de la 12 lei pana la valori ce depasesc 100 de lei. Stickerele pot fi incluse in orice incapere, atat in baie, bucatarie, dormitor, living sau in burou. Sunt usor de aplicat pe pereti fara a fi necesara bormasina, burghie sau lipici special.

Cumpararea produselor din magazinul online se poate face prin comanda online, telefonica sau e-mail, nefiind necesara crearea unui cont de client, insa avantajoasa. Comanda online se face simplu si rapid prin adaugarea in cos a produselor dorite, completarea datelor personale si necesare trimiterii coletului la domiciliul clientului precum si alegerea metodei de plata. Plata se face in sistem ramburs sau prin virament bancar iar livrarea prin serviciul de curierat rapid in mod gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 150 de lei.

Cu certitudine stickerele decorative pentru pereti reprezinta cea mai noua si mai interesanta modalitate de amenejare si reamenajare a locuintei, fiecare camera avand un aspect deosebit dupa lipirea stickerelor pe pereti. Magazinul online Sticky-art ofera clientilor posibilitatea de a investi in stickere decorative pentru camere, pentru camera copiilor, pentru camera adolescentilor, stickere care lumineaza in intuneric, stickere pentru perete cu diferite personaje sau cu peisaje, precum si stickere mici ce se pot lipi langa intrerupator.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sticky-art.ro