Magazinul online Stickere.net a luat naștere din nevoia oamenilor de a-și înfrumuseța casa, biroul, mediul de lucru sau de odihnă cu stickere frumoase, cu mesaj, care să se încadreze în peisaj. Stickerele decorative reprezintă o opțiune din ce în ce mai pregnantă a oamenilor care pun mare accent pe felul în care arată casa lor, pe înfrumusețarea spațiului personal sau profesional. Cum tablourile sunt alte accesorii de decorare la modă, site-ul specializat Stickere oferă clienților posibilitatea de a investi nu numai în stickere decorative, ci și în tablouri. Ce au atât de special stickerele încât sunt aplicate pe orice perete, piesă de mobilier, pentru a da o notă jovială încăperii sau dimpotrivă pentru a transpune oamenii într-o lume idilică? Stickerele de perete sunt de bună calitate, nu se dezlipesc, nu se strică, nu se dezintegrează la contactul cu umezeală din atmosfera. Acestea rezistă foarte mulți ani și, întreținute așa cum trebuie, nu pun probleme utilizatorilor.

Stickerele pot avea mesaje pozitive, pot reprezenta creații abstracte, personalități sau peisaje. Acestea sunt disponibile la un raport calitate-preț foarte bun, aplicarea nu durează mai mult de câteva minute și cumpărătorul este mulțumit de alegerea făcută. Stickerele pot fi achiziționate direct de pe site, după ce este ales modelul potrivit, mărimea și tipul autocolantului. După ce comanda este finalizată și toate informațiile sunt oferite specialiștilor, clienții trebuie doar să aștepte ca produsele să le fie livrate la domiciliu. Pentru comenzi de peste 199 lei, livrarea este gratuită. Magazinul cu stickere decorative este dotat cu sute de produse care se aplică și se întrețin foarte simplu. Utilizatorii au nevoie doar de o lavetă uscată, bandă adezivă din hârtie, o foarfecă și un card bancar sau un alt instrument de aplicare. După ce pereții sunt curați, autocolantul se poate aplica cu ajutorul cardului pentru a elimina bulele de aer formate și întreținerea lui este foarte simplă, fiind necesară ștergerea ocazională cu o lavetă curată.

De la stickere cu mesaje pozitive la cele cu peisaje deosebite, de la stickere cu portretele unor mari personalități până la stickere cu animale, vehicule, peisaje urbane, toate reprezintă o alegere foarte bună a cumpărătorilor care pun accent pe felul în care arată locuința sau biroul lor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Stickere.net