Magazinul online de fototapete prezintă clienților peste 550 de modele diferite, reușind să ajungă pe primul loc în topul magazinelor de nișă prin ofertele și beneficiile pe care le oferă (ex. pentru 1 sticker achiziționat, veți primi două stickere cadou).
În urmă cu 8 ani, BeeStick a fost creat din dorința de a oferi soluții estetice și design inovator pentru decorarea interiorului. Dorința clientului este o prioritate, astfel că, fiecare sticker este fabricat la comanda, individual, iar etapele finale ale fabricării sunt realizate manual.

Un alt avantaj este acela al livrării rapide, expedierea produsului fiind efectuată în termen de 24 – 48 de ore. În plus, dacă intenționați să verificați mai întâi modelul dorit/ să comparați culorile materialului, showroom-ul este deschis atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.
În magazin veți putea găsi ceasuri de perete, stickere cu efect 3D sau fosforescente, tablouri canvas sau tapete cu mesaje și citate, modele care să vă aducă un plus de originalitate în casă. Doar alegând stickerul dorit, veți pune în valoare o încăpere, fiecare model venind în completarea pieselor de mobilier.
Stickerele vin într-o gamă variată de teme, culori și dimensiuni, fiind, de asemenea, foarte ușor de aplicat. Totuși, dacă nu găsiți dimensiunile care să vă corespundă sau dacă doriți un design personalizat, magazinul online vă permite acest lucru. Contactându-i, ei vor putea realiza fiecare model la dimensiunile pe care le doriți.

În coletul care v-a fost livrat, veți găsi produsul dorit alături de instrucțiunile de aplicare ale acestuia. Pentru a vă asigura o mai bună calitate, stickerele sunt fabricate din vinyl Oracal – ce permite o aderență excelentă pe tipuri variate de suport- marcă recunoscută la nivel global pentru calitatea și finețea materialelor.
Magazinul online vă oferă atât suport telefonic/prin mail și 3 modalități de plată, cât și informații utile în secțiunea din josul paginii („Cum se aplică un sticker decorativ BeeStick?”, „Cum se dezlipesc?” sau „Când și cum să alegeți stickerele decorative?”).

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sticker-decorativ.ro