Magazinul online StarShinerS.ro a căpătat de-a lungul timpului eticheta unui brand românesc apreciat de peste ​300.000 de cumpărători din România, dar și Europa.
Având în spate o echipă profesionistă, atentă și orientată spre nevoile clientului, StarShinerS reușește să aducă concepte noi în fiecare zi, în special în ziua de Vineri, atunci când apar noi colecții potrivite pentru diverse stiluri (office, elegant ori casual). Astfel, categoria “Ultima Colecție” captivează clientul și-l face să revină pentru noi produse de calitate adăugate. Ghidul de mărimi a fost și el testat și îmbunătățit timp de 4 ani, fiind unic prin complexitatea lui. Acesta nu este numai un simplu tabel de mărimi, ci vă ghidează și vă sugerează mărimea corectă pentru fiecare produs achiziționat. Este atât de bine realizat încât, rata de succes este în proporție de 98%.
Pe lângă toate aceste beneficii, pe StarShinerS.ro, veți primi reduceri în funcție de valoarea comandată. Codurile promoționale sunt trimise prin email, SMS sau chiar în coletul livrat anterior.
Produsele comercializate la preturi En gros pot fi achiziționate doar de persoane juridice si doar în serii întregi dintr-un anumit model (S, M, L sau 34, 36, 38). Comanda minima este de 1.200 lei, iar plata se face în avans online cu cardul sau prin transfer bancar.

Pe teritoriul țării, coletele ajung în termen de 24 – 48 de ore, în zile lucrătoare, din momentul expedierii. Oricum, în pagina produsului vi se aduc la cunoștință ziua în care coletul va ajunge și costul transportului. Însă, cu cât comanda este mai mare, cu atât prețul transportului este mai mic sau chiar 0.
StarShinerS.ro livrează și în afara României, în țări precum Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda și multe altele. Vezi care sunt acestea, dar și costul transportului + timpul de livrare pentru fiecare dintre ele, pe site-ul oficial StarShinerS.ro.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Starshiners.ro