Din ce in ce mai multi oameni pun accent pe onestitate si pe siguranta. Sunt persoane fizice care doresc sa isi ocroteasca bunurile si proprietatea dar si persoane juridice care cauta sa isi protejeze angajatii si afacerea. Pentru toti acesti clienti, magazinul online spy-shop.ro face cele mai bune oferte la echipamente de securitate, de monitorizare si de supraveghere. Cu peste un deceniu experienta, compania cu capital integral romanesc si cu sediul in Timisoara pune la dispozitia clientilor in mediul online posibilitatea de a achizitiona produse de cea mai buna calitate, impreuna cu factura fiscala, certificat de calitate si de garantie, instructiuni de utilizare si documentatie tehnica.

In magazinul Spy-shop clientii vor gasi o ampla descriere a produselor precum si fotografii ale acestora, dar si suport tehnic gratuit, asistenta profesionala oferite de personal specializat orientat catre client. Preturile produselor sunt competitive, iar posibilitatile de plata sunt numeroase, clientii putand sa plateasca ramburs, cu cardul, prin transfer bancar, prin depunere directa sau in rate. Livrarea produselor se face prin curierat rapid sau prin Posta Romana, in functie de specificatiile fiecarui client in parte si de suma pe care este dispus sa o aloce acestui serviciu. La comenzi a caror valoare depasesc 500 de lei, transportul este gratuit. Clientul are posibilitatea de a deschide coletul la livrare si de a-l verifica. Totodata, in cazul in care produsul nu corespunde exigentelor clientului, acesta poate fi returnat intr-un termen de 30 de zile de la primirea coletului.

Practic, ce pot comanda oamenii din acest magazin online? Sisteme de supraveghere video de interior si exterior, camere speciale si accesorii, alarme antiefractie si detectoare de miscare, precum si senzori de fum, gaz, telecomenzi, tastaturi, senzori de miscare sau de inundatii. Totodata, clientii pot opta pentru sisteme antiincendiu, automatizari porti batante si bariere auto, sisteme de control acces si pontaj precum si interfoane si videointerfoane. Nu in ultimul rand, clientii pot cumpara accesorii montaj si IT, optica sportiva si outdoor si camere ascunse de spionaj, pentru cei mai curajosi si mai curiosi dintre clienti.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Spy-shop.ro