Acesta este cel mai mare magazin online de articole sportive, fiind parte importantă a trustului internațional SPORT 2000 International, oferind peste 100 de branduri renumite la nivel global și peste 30.000 de articole sportive pentru toate sporturile. Sportdepot.ro vă pune la dispoziție solutii variate și tot necesarul pentru sport și timpul liber: încălțăminte și haine sport, accesorii pentru fitness, schi și snowboard, accesorii de înot, echipamente de fotbal, tenis, volei, înot și multe altele. Odată plasată comanda, aceasta va fi transmisă pentru prelucrare în următoarea zi, iar confirmarea înregistrării comenzii și termenul de prelucrare le veți primi imediat după plasarea comenzii pe mail-ul dvs. În ceea ce privește costul transportului unei comenzi, acesta este de 15.50 lei pentru comenzile mai mici de 250 lei (pret valabil doar pentru transportul articolelor vestimentare sau accesoriilor), în cazul transportului pentru biciclete fiind de 60 lei.

Daca produsul comandat nu răspunde așteptărilor dvs. (indiferent de motivul invocat), SportDepot oferă posibilitatea de a-l returna fie prin schimbarea produsului cu altul disponibil pe site, fie prin recuperarea contravalorii acestuia.

În linii mari, magazinul de articole sportive oferă garanția calității, livrării și a integrității coletului, fiecare produs comandat fiind ambalat corespunzător. Magazinul online a căpătat de-a lungul timpului eticheta unui site profesionist, ce are în spate produse de calitate și o echipă responsabilă.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sportdepot.ro