SportAddict.ro este un magazin online care ofera persoanelor interesate de comertul pe internet, o gama vasta de articole, aparate sau accesorii sportive pentru foarte multe activitati. Un prim avantaj al acestui magazin este faptul ca in oferta sa exista produse pentru toate varstele, deci fiecare persoana care ajunge pe acest site va gasi cu siguranta articolul perfect pentru ea.
Clientii pot cumpara dispozitive sportive, accesorii pentru femei, accesorii pentru copii si barbati si elemente vestimentare.
Unele dintre cele mai apreciate produse comercializate de SportAddict.ro sunt cele pentru fitness si gimnastica. Bicicletele, greutatile, benzile de alergat, ganterele, patinele, rolele si articolele vestimentare sau incaltamintea sunt de cea mai buna calitate, realizate din materiale foarte rezistente. In ceea ce priveste articolele pentru antrenament, cum sunt bicicletele eliptice sau benzile de alergat, clientul are garantia ca va folosi un produs recunoscut si avizat de specialisti, si va beneficia de tot suportul pentru un antrenament realizat corect in conditii perfecte de siguranta. In plus, se ofera garantie pentru fiecare produs comercializat, eliminandu-se astfel riscul de aparitie a anumitor probleme.
Metodele de plata pe care SportAddict le pune la dispozitia clientilor sunt: plata prin virament bancar, plata la livrare, plata in rate si plata cu cardul. Astfel, este foarte usor ca fiecare client sa gaseasca un produs si sa il cumpere beneficiind de cel mai inalt nivel de flexibilitate. Livrarea produselor se face in cel mult 48 de ore cu ajutorul firmelor de curierat rapid, iar produsele se pot returna in 14 zile din momentul primirii.
Pe acest site, fiecare client primeste bonusuri in functie de valoarea cumparaturilor facute, acesta fiind un alt avantaj pe care cumparatorii il apreciaza.
SportAddict, asa cum sugereaza si denumirea sa, este un magazin online dedicat pasionatilor de sport si persoanelor interesate de sanatate si care isi doresc o conditie fizica de invidiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe SportAddict.ro