Unii oameni sunt atat de pasionati de practicarea unui sport incat isi dedica o mare parte a timpului incercand sa obtina cele mai bune rezultate. Altii pur si simplu se multumesc sa practice un sport in liniste si sa se bucure de beneficiile pe care il ofera acesta din punct de vedere al sanatatii fizice si psihice. Sport-mag.ro este magazinul online cu oferte de nerefuzat la articole si echipamente sportive si fitness.

Experienta de peste un deceniu in domeniu, numarul mare de clienti, indeplinirea cerintelor tot mai ridicate ale acestora si tratarea cu respect si profesionalism a fiecarei comenzi transforma magazinul Sport-mag.ro intr-un magazin al sportivilor amatori si profesionisti. Compania Sport Brands Distribution SRL cunoscuta in mediul online sub numele de Sport-mag este importator unic de produse de fitness precum si de articole sportive diverse, de accesorii moto si produse destinate relaxarii si petrecerii timpului liber apartinand unor branduri consacrate in domenoi precum Body Solid, Sportmann, Worker, Insportline sau BH Fitness. Peste 3000 de produse sunt prezente la momentul actual in oferta acestui magazin online, cu rolul de a oefri silueta mult dorita sau performantele mult visate intr-un anumit domeniu.

Clientii vor pleca multumiti din acest magazin online atat din prisma modalitatii facile de a comanda cat si rapiditatii livrarii produselor. In oferta magazinului sunt incluse produse pentru cei care practica Fitness si aerobic, articole sportive diverse precum role, trotinete, patine, biciclete, schiuri sau accesorii pentru tenis si alte sporturi. Totodata, sunt incluse si scaunele auto pentru copii, masinute si triciclete, carucioare si leagane, mobilier pentru biroul adultilor si produse destinate celor pasionati de calatorii precum saci de dormit, hamace, bete Trekking, corturi si lista poate continua.

Produsele pot fi comandate rapid si simplu direct din site numai dupa crearea unui cont de utilizator, care va fi folosit ulterior pentru a cumpara tot ceea ce le este necesar pasionatilor de sport si miscare atat indoor cat si outdoor. In cateva zile lucratoare comanda ajunge la domiciliul clientului care poate plati fie in sistem ramburs, online cu cardul sau prin ordin de plata si in final se va declara extrem de multumit de investitia facuta.