Unul din cele mai mari magazine online care produce si comercializeaza mobilier din PAL melaminat si MDF din Moldova, Spectral.ro le pune la dispozitie clientilor posibilitatea de a comanda cele mai noi si interesante piese de mobilier pentru casa sau pentru afacerea lor. Iar clientii nu trebuie decat sa isi creeze un cont de utilizator, sa plaseze comanda si sa o confirme, asteptand cateva zile livrarea direct la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Spectral este magazinul de mobila din care clientii care isi amenajeaza sau reamenajeaza casa pot face cumparaturi in acest sens. Practic, ce isi pot achizitiona clientii din magazinul de mobila? Gama completa de mobilier pentru dormitor, living, bucatarie, camera tineret, hol sau mici obiecte de mobilier foarte utile in orice locuinta. Ceea ce inseamna ca pot investi in paturi, dulapuri, noptiere, saltele, comode, vitrine, corpuri de bucatarie si blaturi, birouri, cuiere si pantofare, mese si scaune iar lista poate continua.

De asemenea, clientii pot investi in mobilier pentru birou si canapele extensibile, coltare si fotolii, dar si in mese si scaune. In plus, tot din cadrul magazinului online clientii isi pot cumpara lenjerii de pat, perne si pilote, cuverturi, cuptoare electrice si plite, hote si masini de spalat vase, combine frigorifice si chiuvete din inox, granit si compozit dar si pachete promo in acest sens.

Calitatea produselor corespunde celor mai inalte exigente, existand magazine in toata tara precum si acest magazin online din care clientii pot comanda produse ce beneficiaza de garantie de 24 de luni din momentul livrarii. In cazul in care nu sunt multumiti de produsele livrate, clientii au posibilitatea de a returna comanda in temeiul legii, in 14 zile de la data in care intra in posesia fizica a acestor produse. Plata poate fi realizata in sistem ramburs, cu bani lichizi la primirea comenzii, prin card Visa, Mastercard si Maestro, prin transfer bancar dar si in 12 rate fara dobanda. A amenaja sau a reamenaja o locuinta nu mai este deloc o provocare ci mai degraba o actiune ce poate fi intreprinsa chiar si de cei mai neexperimentati clienti.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Spectral.ro