Un magazin online destinat pasionatilor de muzica si de arte, Sono.ro prezinta tuturor persoanelor interesate echipamente audio hi-fi, casti stereo dar si echipamente de DJ precum si solutii de sonorizare complete pentru spatii comerciale sau chiar pentru locuinte, adaptate cerintelor clientilor. Cu sediul in sectorul 2 al capitalei, Sono livreaza clientilor din toata tara cele mai bune produse de sonorizare la cele mai bune preturi.

Concret, ce pot achizitiona persoanele interesate din acest magazin online? Seturi de boxe 5.1 Surround, receivere, amplificatoare si preamplificatoare audio Hi-Fi, pickup, boxe hi-fi, boxe wireless si surround, pentru iPhone sau PC, boxe de podea si certificate. De asemenea, sunt disponibile si produse multiroom, cabluri si accesorii de alimentare si conectare, playere hi-fi si carti stereo. Cei interesati pot cumpara casti sport, in ear, over ear, on ear, boxe de exterior, de perete, de plafon, profesionale si semiprofesionale precum si accesorii si dispozitive audio si video pentru masina. Toate aceste produse apartin celor mai renumite companii producatoare la nivel international precum Spal, Blaupunkt, JBL, Macrom, Chrome, M-audio, Viper sau Magnat iar lista poate continua.

Ce trebuie sa faca potentialii clienti care nu sunt din Bucuresti pentru a comanda produsele din cadrul magazinului online? In primul rand trebuie sa acceseze site-ul Sono, sa isi faca un cont online oferind datele personale si adresa de livrare, sa foloseasca motorul de cautare sau sa navigheze printre categoriile de produse pentru a gasi ceea ce cauta. O data ce au reusit sa gaseasca produsul sau produsele dorite, acestea trebuie adaugate in cosul virtual de cumparaturi urmand ca mai apoi comanda sa fie finalizata, confirmata si livrata.

Pentru produsele care se afla in stoc, livrarea are loc in cateva zile lucratoare, prin intermediul serviciului de curierat rapid direct la domiciliul clientului. Recenziile pozitive nu vor inceta sa apara pentru ca toate produsele prezentate sunt de buna calitate, prezinta garantie si au un pret accesibil.

Pasionatii de muzica si de filme, cei care nu se satura sa asculte hituri non stop si vor sa isi doteze locuinta, masina sau biroul cu cele mai bune echipamente de sonorizare o pot face apeland la serviciile site-ului Sono.