Somproduct.ro este un magazin online specializat pe comerțul cu mobilier pentru casă. Pe site regăsim o gamă vastă de produse din categorii precum: saltele, decorațiuni, mobilă pentru bucătărie, baie, living și dormitor, covoare, etc. Povestea magazinului începe cu deschiderea unei fabrici de saltele în anul 1995 la Baia Mare. La început, categoria principală de produse erau saltelel dar cu timpul, magazinul și-a mărit gama de produse. Prezența în mediul online a magazinului a început în anul 2008. Mediul online a permis magazinului să își dezvolte gama de produse, echipa dar și popularitatea în rândul clienților. Compania are de asemenea și câteva showroom-uri în locații precum București, Brașov, Cluj Napoca, Baia Mare dar și în Ungaria. Somproduct.ro are de asemenea și un program de tip B2B și oferă soluții optime pentru afaceri. În acest program, companiile vor beneficia de consultanță telefonică permanentă, transport gratuit, diferite modalități de transport sau personalizarea produselor. Mai multe informații despre programul B2B puteți afla contacând reprezentatul pe email: dora.sabo@somproduct.ro sau telefon: 0316 301 713.

Dacă vă abonați la newsletter-ul magazinului veți primi un cod de reducere de 45 lei, valabil doar la prima comandă. Pentru întrebări sau informații, puteți apela pagina de contact sau folosind formularul rapid din dreapta jos, un reprezentând urmând să vă raspundă rapid. Pe site puteți urmării de asemenea comanda dvs, pentru a afla stadiul ei. Blogul magazinului se poate accesa la adresa blog.somproduct.ro, pe blog veți găsi sfaturi, idei de amenajări și alte informații. Magazinul oferă bonusuri și cadouri clienților la achiziția anumitor produse. Astfel, la achiziția unei saltele veți primi 1 sau 2 perne cadou, în funcție de modelul comandat.

Livrarea este gratuită la comenzile mai mari de 149 lei. Se livrează în toată țara prin compania Fan Courier. Dacă locația dvs este în afara razei serviciul de curierat, fiecare kilometru suplimentar va fi taxat cu 1.5 lei. Comanda va ajunge la dvs în aproximativ 24 de ore dacă este plasată într-o zi lucrătoare, comenzile plasate în weekend vor ajunge la dvs în maxim 72 de ore. Puteți alege intervalul de livrare și aveți la alegere intervalul 13:00-17:00 sau dupar ora 16:00. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Pentru a returna un produs trebuie să completați formularul de retur care poate fi solicitat de la serviciul de relații cu clienții la numărul 031 630 0830.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Somproduct.ro