Magazinul online Somato.ro comercializeaza numai huse si accesorii pentru smartphone-uri, acoperind astfel toate brandurile de pe piata, de la Samsung la iPhone, de la LG la Nokia, de la Huawei la Sony. Produsele comercializate sunt folii de protectie si huse pentru telefoane, insa gama este in continua dezvoltare. Reprezentantii companiei ofera preturi mici si calitate desavarsita. Sunt disponibile si casti bluetooth, suport si docking telefoane, baterii si incarcatoare, cabluri de date si alte produse de cea mai buna calitate.

Somato este magazinul online care prezinta clientilor o oferta variata de produse, imbunatatind experienta cumparatorilor si vizitatorilor de fiecare data cand pasesc pragul virtual. Magazinul are un design foarte aerisit, modern, este usor de utilizat. Dupa crearea unui simplu cont de client, potentialii cumparatori isi pot cauta produsele si accesoriile de telefoane de care au nevoie si le pot introduce in cosul virtual de cumparaturi. Dupa acest pas, urmeaza finalizarea si confirmarea comenzii, urmand ca produsele sa fie livrate la domiciliul clientului prin intermediul serviciilor de curierat.

Somato a luat nastere din dorinta de a transforma incercarile utilizatorilor de smartphone-uri de a le folosi cu incredere si fara probleme, de a oferi clientilor posibilitatea de a-si proteja zilnic telefonul de praf, de apa si de alte intemperii. In ziua de azi, oamenii nu fac niciun pas fara telefon, nu pleaca la locul de munca, nu se pot desparti de el la cursuri sau in mijlocul de transport in comun. Telefonul este ca o poarta catre lume, un prieten la bine si la greu, iar datoria utilizatorilor este de a-l proteja oferindu-i cele mai bune accesorii.

Reprezentantii Somato ofera produse de cea mai buna calitate, potrivite modelului de teleofn ales. Acestia pot fi contactati online sau telefonic, raspund foarte prompt si rapid oricarei solicitari sau intrebari si sunt dispusi sa isi ajute clientii sa faca cea mai buna alegere. Livrarea produselor se face gratuit pentru comenzi de peste 150 de lei, cu termen de livrare de 1 maxim 2 zile lucratoare. Pentru persoanele care nu gasesc folia potrivita pentru modelul de telefon folosit, pentru cei care cauta o husa deosebita, oferta Somato este de actualitate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Somato.ro