Magazinul online Soleshop.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de produse de fashion și beauty, dintre care menționăm colecțiile de genți, ceasuri, ochelari de soare, parfumuri și cosmetice. Acestea sunt produse originale, furnizate de către distribuitori oficiali din toată lumea, ceea ce face Soleshop.ro destinația ideală pentru delectare.
Din 2012, magazinul a început să activeze și pe piața din România, devenind ceva mai mult decât un simplu magazin online, anume o comunitate de oameni preocupați de stil și frumusețe.
Așa cum am spus anterior, ofertele Soleshop.ro cuprind o gamă largă de produse, de la parfumuri pentru femei, pentru bărbați, produse cosmetice, ochelari de soare la genți de la cei mai consacrați designeri internaționali.
Cumpărăturile de peste 100 de lei și cele plătite cu cardul beneficiază de livrare gratuită. Pentru restul comenzilor, taxa percepută este de 19,90 lei cu TVA inclus.
Produsele care se bucură de o garanție de 24 de luni (pentru persoanele fizice), respectiv 12 luni (pentru persoanele juridice) sunt ceasurile, ochelarii de soare și aparatele electrice de îngrijire personală. Husele de telefon, căștile audio sau accesoriile de îngrijire personală au garanție standard de 6 luni. Gențile au o garanție de o lună. Produsele consumabile vin fără garanție, având un anumit termen de valabilitate.
Puteți returna orice produs dacă este comandat online, sigilat și fără urme de folosință, timp de 30 zile de la achiziționare. Returul se face cu usurință, în 3 etape simple, pași pe care îi găsiți, în partea de jos a site-ului, secțiunea Garanție și retur.
În maxim 14 zile de la data la care se primește returul, veți primi banii înapoi.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Soleshop.ro