Amenajarea locuinței este o responsabilitate destul de mare pentru membrii familiei. De aceea, este nevoie de găsirea unui magazin care să ofere toate produsele necesare unei amenajări de poveste. Sohodesign.ro este un magazin online orientat spre design interior, bun gust și calitate, spre încântarea clienților în căutare de cele mai noi produse și accesorii pentru amenajări interioare. Gama de produse Soho Design este foarte vastă, se axează pe un design plăcut și sofisticat, pe materiale de calitate superioară și pe accente autentice, pe detalii bine conturate și un stil aparte.
Aici, cumpărătorii vor găsi creații noi și în tendințe, piese capabile să reflecte stilul personal al fiecăruia. Membrii echipei Soho Design sunt persoane creative, orientate către client, gata să acorde oricând atenția necesară detaliilor și perfecțiunii.

Site-ul se adresează mai ales designerilor, constructorilor, arhitecților, dar și persoanelor fizice, celor interesați de inovații și materiale în acest domeniu, pasionaților de design interior, celor care au curajul să-și exprime stilul personal sau să-și amenajeze fiecare încăpere într-un mod unic. Pe site, sunt promovate branduri renumite la nivel internațional precum Lucky Art, Signal Meble, Versa, Evissa, Dovi, Manro Ferreti, Pierre Cardin și așa mai departe. Sunt disponibile decorațiuni interioare pentru dormitor, living, birou, baie, bucătărie, camera copiilor, dar și corpuri de iluminat, covoare și produse outlet la cel mai bun raport calitate-preț.

Fiecare produs – descris cu lux de amănunte pe pagina web – poate fi adăugat în coșul de cumpărături virtual de unde, la finalizarea și confirmarea comenzii, va pleca acasă la dvs.. Achiziționarea produselor de design și amenajare este foarte simplă din mediul online, dintr-un magazin precum sohodesign.ro, unde nu este nevoie decât de un cont pentru a transpune visele în realitate și pentru a face cumpărături într-un mod modern. În plus, magazinul permite un termen mare de returnare și anume de 60 de zile.
Produsele beneficiază de o garanție de conformitate de 24 luni, iar comenzile mai mari de 350 lei vor beneficia de transport gratuit.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sohodesign.ro