Unul din cele mai importante aspecte ale utilizarii unui dispozitiv PC sau laptop in scop personal sau profesional este utilizarea unui software legal. Daca este si ieftin, cu siguranta cumparatorii se pot lauda ca au incheiat o afacere excelenta! Magazinul online software-deals.ro este cea mai buna dovada ca inca exista software legal si ieftin care pot fi folosite atat acasa cat si in cadrul firmei. Daca Windows-ul nu este legal, cu siguranta ca vor aparea si consecinte pentru administratorii firmelor care risca acest lucru, dar va aparea si casuta sacaietoare in dreapta jos a ecranului cu mesajul Windows is not Genuine care aduce numai neplaceri. De aceea, cel mai bine este ca software-ul folosit sa fie legal. In acest shop online, cumparatorii pot comanda cu incredere in cateva minute Windows cu licenta precum si pachetul Microsoft Office, cu toate optiunile necesare unui birou, de la Word pana la Excel.

Software-deals a luat fiinta din dorinta de a ajuta oamenii sa faca fata mai bine cerintelor societatii moderne, unde totul trebuie sa fie legal si sa nu lase loc de interpretari. Cu un software bun si computerul sau laptopul va fi mai bine protejat si cu siguranta utilizatorul il poate pastra mult mai mult timp. Profesionistii ajuta cumparatorii sa fie multumiti de investitia facuta si sa economiseasca foarte multi bani, folosind metode de verificare riguroase a licentelor de programe software. In plus, acesti profesionisti coopereaza cu institutii ce au ca scop eliminarea licentelor contrafacute de pe piata. Clientii beneficiaza de posibilitatea de a descarca fisiere de instalare direct de pe serverele producatorilorde software.

Livrarea produselor este gratuita si returnarea poate fi facuta intr-o perioada de 30 de zile. Ce produse sunt disponibile pe acest site? Windows 7, Windows 8, Windows 10, pachetul Office 2010, Office 2013, Office 2016, Office pentru Mac dar si Microsoft Project si Microsoft Visio. Sunt de asemenea disponibile si pachete de antivirus dar si calculatoare refurbished la cel mai bun raport calitate-pret! Software-deals este locul unde cumparatorii incheie cea mai buna „afacere” pentru propria lor afacere sau pentru necesitatile personale. Livrarea este gratuită iar garanția unui produs este de 2 ani. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Software-deals.ro