După cum îi spune numele, magazinul online Sneakerindustry.ro comercializează sneakers atât pentru bărbați, cât și femei, dar și haine sport originale și accesorii. Colecții noi de produse ale unor branduri faimoase precum Nike, Vans, Jordan, LeCoq Sportif, Adidas sau Puma se regăsesc la un click distanță, chiar în magazinul online Sneakerindustry.ro.
Din categoria hainelor sport, aveți la dispoziție tricouri, hanorace și bluze, pantaloni, geci și jachete atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pe de altă parte, din categoria accesoriilor, puteți achiziționa șepci, șosete, ghiozdane sau căciuli.

Comanda se poate plasa cu ușurință, prin crearea unui cont și furnizarea datelor necesare, iar avantajele cumpărătorului sunt numeroase. Dintre aceste beneficii, amintim gama variată de produse, livrarea rapidă în doar 24 de ore și posibilitatea returnării produsului comandat în termen de 14 zile. De altfel, pentru comenzile mai mari de 200 de lei, vă veți bucura de livrarea gratuită.
Produsele sunt noi, originale și beneficiază de garanție, iar livrarea acestora se face prin serviciile de curierat partenere Fan Courier sau DPD. Coletele expediate extern se vor livra prin GLS Curier. Plata se poate efectua ramburs, la primirea coletului, prin card bancar sau prin Card Avantaj 2-3 Rate.

De altfel, Sneakerindustry.ro se remarcă prin promptitudinea cu care răspund mesajelor și atenția pe care o acordă clienților. Pagina oficială de facebook vă pune la dispoziție mai multe informații legate de acest magazin și, tot acolo, veți găsi păreri de la cumpărători, în secțiunea de Recenzii.