Smokemania.ro este un magazin online bazat pe comerțul cu țigări electronice, lichide și accesorii. Produsele afișate pe site sunt create de companii cu renume în industrie iar prețul este unul accesibil. Magazin își diversifică periodic lista de produse, căutând să le ofere clienților cele mai bune produse. Produsele afișate pe site vin însoțite de certificat de conformitate și calitate. Magazinul este specializat în modele de țigări electronice, kit-urim, acumulatori, lichide dar și alte accesorii. Smokemania pune la dispoziția clienților toate elementele necesare pentru funcționarea unei țigări electronice. Magazinul are și locații fizice în țară, peste 115 magazine. Locația magazinelor este afișată pe hartă impreună cu adresa completă a magazinului. Dacă dorești să vezi locația magazinelor fizice, accesează această pagină.

Cele mai populare produse comercializate sunt reprezentate mai ales de kit-uri dar și de lichide. Alte accesorii populare sunt siguranțele, atomizoarele dar și acumulatorii.Pe site avem la dispoziție pagina cu produse noi dar și o pagină dedicată producătorilor ce au produse afișate pe site. Țigările electronice sunt clasificate după starter kit, pro kit, mod-uri și acumulatori. Lichidele sunt clasificate după lichide cu nicotină, lichide fără nicotină, arome și baze. Pe pagina produselor regăsim informații cu privire la componență, dacă produsul beneficiază de transport gratuit, alte detalii și recenzii de la utilizatori. Magazinul este partener oficial cu următorii producători: Liqua, ePotion, Aramax, Hangsen, The Juice, Efest și Dicodes.

Smokemania.ro are implementat și un sistem de fidelizare prin oferirea de puncte de fidelitate. La fiecare leu cumpărat vei primi un 1 punct de fidelizare. 500 de puncte de fidelizare valorează 10 lei. La înregistrarea unui cont nou veți primi 1000 de puncte. Costul de livrare este de 15 lei iar dacă o comandă depășește 99 lei, transportul este gratuit. Comenzile ajung la clienți în maxim 72 de ore. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Va trebui să trimiteți produsele în stare perfectă, fără urme de deterirare. Formularul de retur este disponibil pe site, este nevoie să vă logați.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Smokemania.ro