Pentru ca smartphone-ul este un dispozitiv din ce in ce mai des utilizat de catre oameni de toate varstele si categoriile sociale, pentru ca nu mai este un lux ci o necesitate, pentru ca sunt atat de sensibile aceste dispozitive moderne la orice lovitura sau ori de cate ori aluneca din mana, din poseta sau din buzunar, protectiile pentru ecran sunt foarte importante, fie ca este vorba despre un smartphone, despre un smartwatch sau despre o tableta, ori chiar despre ecranul unui laptop, smartprotection.ro ofera solutiile potrivite! Ce trebuie sa stie clientii inainte de a plasa o comanda pe acest site? La comenzile de peste 90 de lei livrarea este gratuita iar foliile vin cu kit de instalare gratuit, lucruri cu care putine magazine online de specialitate se pot lauda. In cadrul acestui shop online se vand folii de protectie pentru telefoane, tablete si laptopuri dar si pentru ceasuri smartwatch si folii diverse.

Foliile pentru telefoane sunt valabile pentru cele mai noi modele dar si pentru telefoane mai vechi, precum iPhone, Samsung, Allview, Motorola, Sony, Huawei, dar si Nokia, Evolio, E-boda, Philips. Foliile pentru tablete se adreseaza utilizatorilor urmatoarelor marci de tablete: Allview, Apple, Asus, Kindle, Lenovo, Sony, Toshiba dar si Samsung, HTC, LG, UTOK sau Huawei, Nokia si Vonino. Exista si folii pentru laptopuri Acer, Dell, Lenovo, Alienware, Apple, Toshiba sau Asus!

Totodata, sunt disponibile si folii pentru navigatoare, aparate foto, aparate video, iPOD, scanere si aparate sau chiar pentru console. Pe principiul „mai bine sa previi decat sa tratezi” sau sa repari, clientii sunt invitati sa faca investitii importante in folii de cea mai buna calitate, folii care asigura o buna protectie a dispozitivului impotriva picaturilor de lichid, prafului, dar si a loviturilor ce pot cauza spargerea ecranului. Smartprotection este magazinul online de unde utilizatorii de dispozitive smart isi pot comanda cele mai noi si mai eficiente folii de protectie, in mod simplu si rapid, cu livrare imediata si transport la domiciliu in cel mai scurt timp!

Transportul este gratuit la comenzile de peste 90 de lei prin DPD și peste 250 lei prin Fan Courier. Costul de transport la comenzile de sub 90 lei este de 15 lei pentru Fan Courier, 12 lei pentru DPD și 12 lei pentru ATP Transit. Livrarea produselor se realizează ăn termen de 24-48 de ore. Majoritatea produselor beneficiază de o garantație  de 1 an. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Smartprotection.ro