In planificarea unei calatorii nu conteaza numai pretul pe care turistii il platesc pentru cazare si transport, ci si confortul de care dispun, felul in care se simt, modul rapid in care gasesc cele mai bune oferte chiar si in mediul online. Skyscanner.ro este o platforma online prin care turistii pot gasi reduceri speciale la hoteluri si la zboruri, precum si la servicii de inchirieri auto, in functie de destinatie, de necesitati si de numarul de calatori. Gratie motorului de cautare usor de folosit Skyscanner, persoanele interesate pot sa gaseasca destinatia de vis cu doar cateva click-uri si introducerea destinatiei, localitatii din care pleaca, datei de plecare si de intoarcere. In plus, acestia pot inchiria si cea mai potrivita camera de hotel doar introducand numarul de invitati, de camere dorite, data plecarii si a sosirii si pot inchiria cea mai buna masina, introducand data preluarii si data returnarii, locatia de preluare si varsta soferului.

Aceasta platforma ofera turistilor si oferte de nerefuzat pentru transferuri de la aeroport, servicii de inchirieri auto oferite de cele mai bune companii din lume, dar si posibilitatea de a compara instantaneu preturile.Pe site turistii pot gasi cele mai populare locatii de vacanta, cele mai populare destinatii pentru inchirieri auto, dar si cele mai mici preturi, astfel incat sa fie pregatiti sa faca fata tuturor situatiilor. De asemenea, acestia beneficiaza de o comparatie gratuita pentru servicii, oferte perfecte la un pret cat mai mic si vor avea posibilitatea de a-si reduce costurile calatoriilor pentru a porni la drum zambind si pentru a se intoarce cu amintiri placute.

Skyscanner este un site cunoscut la nivel mondial, care permite calatorilor sa se inspire si sa isi planifice direct vacantele si calatoriile de afaceri. Aplicatia de mobil este downloadata de peste 70 de milioane de clienti din intreaga lume. Serviciile sunt gratuite si se vor dovedi mereu utile celor care doresc sa isi puna in practica planurile de vacanta. Nu in ultimul rand, agentia de turism ofera persoanelor interesate ocazia de a deveni parteneri de afaceri.