Unul din cei mai renumiti barbati ai momentului, un excelent pictor, fotograf, cantaret, colectionar si un renumit designer de moda, Adrien Marazzi a ales sa isi exprime talentul si online, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona cateva din operele semnate de el. Creatiile sale au depasit deja granitele Europei si sunt comercializate in intreaga lume, in Romania fiind disponibile prin intermediul site-ului Shop.adrienmarazzi.ro.

Cu un devotament si  o pasiune pentru haute couture iesite din comun, Adrien Marazzi a castigat faima si recunoastere internationala si se numara acum printre cei mai recunoscuti si promitatori designeri de moda ai continentului. Toate produsele se bucura de un renume international in elita lumii modei, fiind caracterizate prin simplitate si prin bun gust.

Magazinul online Shop.AdrienMarazzi ofera clientilor livrare gratuita indiferent de valoarea comenzii, posiblitatea verificarii coletului dar si garantie pentru fiecare comanda in parte. Produsele se comanda usor, prin crearea unui cont online si alegerea produselor potrivite fiecarui client in parte, se expediaza in ziua urmatoare plasarii comenzii si dispun de un termen de livrare scurt,  de 24 de ore prin serviciile de curierat rapid si de 3 zile lucratoare prin Posta Romana. In plus la doua sau mai multe produse comandate clientii beneficiaza de o reducere de 15% din valoarea comenzii si in cazul in care comanda depaseste 200 de lei, vor primi si un cadou exceptional, un parfum semnat Adrien Marazzi.

Fie ca aleg unul sau mai multe produse din colectia Classic sau din colectia Trendy, fie ca aleg o bratara pentru barbati, o curea, un portofel, un medalion pentru barbati, un parfum sau o pereche de ochelari de soare, raportul calitate-pret este unul cat se poate de corect si accesibil. Pentru mai multe stiri si noutati din domeniul modei, clientii pot urmari si blogul Adrien Marazzi unde vor gasi cele mai “proaspete” informatii din aceste domenii. Produsele Adrien Marazzi sunt stilate, elegante, se potrivesc tinutelor clasice, elegante, sobre sau moderne, barbatilor cu personalitate si cu o atitudine de invidiat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Shop.adrienmarazzi.ro