Unul dintre cele mai vizitate magazine ce comercializează lenjerie sexy, SevenSins.ro oferă o gamă variată de lenjerie sexy și articole vestimentare derivate. Magazinul oferă atât articole pentru femei, cât și pentru barbați. Pe site regăsiți produse și din categorii precum costume sexy, corsete, articole din latex și pvc, lenejerie intimă, haine și accesorii. Magazinul a implementat termenul de „termometru”, acesta referindu-se la gradul de erotism al fiecărui produs. Fiecare articol de pe site va primi o notă din termometru, în funcție de cât de provocator este articolul. Primul nivel este „cuminte”, al doilea nivel este „îndrăzneț”, al treilea nivel este „provocator”, al patrulea nivel este „special” iar al cincilea nivel și ultimul este „incitant”.
Avantajul și un punct forte al acestui magazin este că permite prezentarea pe site a articolelor comercializate purtate de un client/ă. Acest lucru arată că acel produs se vinde, iar viitori clienți vor vedea cum arată în realitate, într-o fotografie nemodificată. Anumite magazine prezinte produse care în realitate arată diferit, prin această funcție, magazinul demonstrând că produsele sunt exact ca pe site.

Oferta magazinului este una largă, pe site veți regăsi peste 20 de brand-uri si peste 2000 de articole în stocul propriu. Magazinul ține la discreția clienților așa că expedirea va fi una discretă, produsele vor fi trimise în cutii simple fără însemne. Magazinul livrează de asemenea și gratuit la comenzile mai mari de 199 ron. Livrarea este oriunde în țară și este una rapidă, în termen de 24-48 de ore.

Pentru recompensarea clienților, magazinul oferă discount-uri de fidelitate cu reduceri de până la 30%, iar pentru cei care locuiesc în capitală, magazinul pune la dispoziție un showroom. De aici se pot ridica și proba produsele.
Produsele comandate se pot returna în maxim 14 zile calendaristice. Din motive de igiena nu se acceptă pentru retur: chiloții, catsuit-urile sau seturile care conțin chiloți sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate.

Punctele de fidelitate se acumulează pentru fiecare comanda, pentru fiecare 50 ron veți primi un punct de fidelitate. Un punct de fidelitate valorează 1 leu. Câteva informații despre punctele de fidelitate:

  • Numărul punctelor se rotunjește pentru a fi un număr întreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a căror valoare a punctelor nu depășește 0,5. Valoarea punctelor și a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
  • Punctele nu se pot folosi împreuna cu alte vouchere sau discount-uri. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mică sau egală cu numărul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma în bani și nu sunt transmisibile.
  • Nu se acordă puncte de fidelitate pentru comenzile plătite prin SMS. Nu se acordă puncte de fidelitate pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe SevenSins.ro