Una din cele mai apreciate farmacii din tara este Sensiblu. Aici pacientii intra, prezinta reteta sau simptomele, primesc cele mai bune medicamente sau recomandari si pleaca acasa pentru a se vindeca. Pentru ca sanatatea este sfanta si se pune accent pe o stare de bine la orice varsta, Sensiblu.com ofera tuturor celor interesati produse de sanatate, imunitate, ingrijire, medicamente care se elibereaza cu sau fara reteta, cu alte cuvinte oportunitatea de a se simti foarte bine. De pe acest site pacientii nu pot comanda nimic insa pot urmari ofertele si produsele reduse care sunt necesare zi de zi sau in anumite perioade din an.

In functie de luna, anotimp si perioada, reducerile pot fi la medicamentele pentru alergii (primavara), la produsele pentru bronzare (vara), la medicamentele de imunitate (toamna) si la cele de raceala si gripa (iarna). Sensiblu ofera pacientilor ocazia de a-si face un card pe care sa il poata folosi in farmacie cu scopul de a obtine reduceri semnificative la reteta dar si puncte care pot fi transformate ulterior in cumparaturi.

Cu ce informatii sunt intampinati pacientii care acceseaza acest website? Cu informatii referitoare la locatia farmaciilor Sensiblu in tara, cu informatii referitoare la produsele de sezon si la produsele necesare obtinerii unei stari de sanatate foarte bune, precum si informatii de contact si despre beneficiile obtinute la cardul SensiBlu.

O data ajunsi aici, pacientii vor fi cu siguranta interesati de sfatul farmacistului, de sfaturile de tratare a bolilor si de ingrijire a pielii si a corpului. In plus, mamele au o sectiune speciala dedicata lor unde vor gasi informatii importante dar si sfaturi pertinente pentru o buna dezvoltare a copilului si pentru ingrijirea corpului lor.

Farmacia Sensiblu este o farmacie pe placul tinerilor si persoanelor trecute de prima tinerete, celor care au o reteta regulata pentru a-si mentine starea de sanatate dar si celor care iau tratament atunci cand se simt rau, la recomandarea medicului, in cazul in care acuza dureri sau stari care le pun un semnal de alarma.