Selgros.ro este un site de descriere a produselor comercializate in magazinul fizic, fara posibilitatea achizitionarii on-line. Sortimentul de produse include zeci de mii de produse alimentare si non-alimentare, fiind intr-o permanenta schimbare si dinamica. O data intrat in magazinul Selgros, cumparatorul va ramane surprins de felul in care arata fiecare raion, fiind deservit de o echipa de specialisti gata sa ofere informatii complete asupra fiecarui produs in parte si sa raspunda la toate intrebarile.

Produsele alimentare din sortimentul Selgros sunt proaspete, calitative si foarte diverse astfel incat sa poata raspunde la cele mai inalte criterii de selectie a clientilor. Produsele nealimentare, pe de alta parte, sunt ideale pentru orice locuinta dar si pentru afaceri, pentru casa dar si pentru birou, pentru pensiuni si restaurante. Din magazinul online nu oricine poate comanda produse dar poate vedea oferte, se poate bucura de servicii de inalta calitate, atat pentru clientii de top cat si servicii standard, poate plati cu tichete sau pot intra chiar in clubul pasionatilor. Tot online, clientii care isi fac un cont in care ofera toate datele si detaliile cerute, pot plasa si comenzi pentru afacerea sau locuinta lor.

Magazinele Selgros accepta atat plata cash cat si cu cardul, cu tichete de masa, cadou, sociale sau pentru gradinita. Indiferent pe ce dispozitv ar avea stocati banii, clientii pot efectua fara probleme plata. In plus, pe site specialistii prezinta si cele mai noi retete Selgros care se pot prepara folosind ingrediente proaspete achizitionate din magazin.

La Selgros, specialistii pun accent pe aprecierea clientilor. In primul rand, fiecare client este identificat prin cardul pe care il poarta. De asemenea, exista si clienti speciali, cei mai fideli care beneficiaza de un cod care le ofera acces gratuit la parcarea rezervata, facturare prioritara la casele speciale, pregatirea unor comenzi mari ce sunt transmise de regula prin fax sau e-mail si acceptarea cumpararii folosind bonuri de masa sau carduri.

Unul din cele mai apreciate magazine din tara, atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice, Selgros isi multumeste cumparatorii prin toate mijloacele pe care le are la dispozitie.