De fiecare dată când vă gândiți la o renovare sau o nouă achiziție, o investiție rentabilă poate fi camera de supraveghere, în acest sens, Seku.ro oferindu-vă soluții de calitate în monitorizarea, supravegherea și securizarea casei sau afacerii dvs..
Magazinul online oferă o gamă variată de produse, precum kituri de supraveghere video, sisteme de alarmă, videointerfoane și audiointerfoane, cititoare și controlere, sisteme detecție incendiu și IT/Periferice. Toate produsele comercializate sunt noi, în ambalajele originale, provin din surse autorizate de producători și beneficiază de garanție conform legistlației în vigoare.
Puteți comanda pe site sau telefonic, livrările efectuându-se în termen de 24-48 ore, de la data confirmării comenzii și a disponibilității produselor de către consultanții de vânzări.
Seku.ro asigură transport prin firma de curierat NEMO EXPRESS și livrare gratuită pentru comenzile care depășesc 299 lei (inclusiv TVA) și cântăresc maxim 10 kg. La primirea coletului, aveți posibilitatea de a verifica produsele, asigurându-vă că acestea se prezintă în stare perfectă (nu prezintă zgârieturi sau alte probleme de tip estetic) și corespund cu ceeea ce ați comandat.
Fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, aveți dreptul de a returna produsul în termen de 30 de zile calendaristicedin momentul în care v-au fost livrate de curier sau din momentul ridicării din magazin.
Aveți șansa de a achita comanda după deschiderea coletului și dupa ce v-ați asigurat că produsele sunt în stare ireproșabilă. Dacă în urma deschiderii coletului, sesizați că produsul comandat nu se află în stare perfectă de livrare și prezintă semne de lovire ori alte probleme de tip estetic, puteți refuza comanda.
În cazul în care comanda a fost achitată online, iar în urma deschiderii coletului hotărâți returnarea produsului, suma achitată online va fi restituită în contul dvs. în cel mai scurt timp. Toate taxele legate de transport vor fi suportate de către magazinul Seku.ro.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Seku.ro