Magazinul online Scutecila.ro oferă o gamă variată de marsupii ergonomice alături de produse precum scutece textile, haine din lână, detergenți BIO, lenjerie potrivită pentru perioada sarcinii și alăptării și jambiere. La baza acestei idei a stat interesul părinților pentru acest tip de produse, fapt pentru care magazinul online și-a extins ulterior gama oferită cu port-bebe-uri ergonomice, haine de lână merinos, cosmetice Bio și alte produse.
Showroom-ul Scutecila se află în București, sector 6, Str. Sergent Marcu Ion, nr.14, între mall-ul Plaza România și AFI Cotroceni, în spatele benzinăriei Lukoil de pe bdv. Timișoara. În showroom puteți testa și cumpăra atât marsupii ergonomice (Manduca, Boba 4G/Boba Air, Isara, LennyLamb, Kokadi, Emeibaby, Tula, Hoppediz, Luna, Ergobaby, Beco, Physio Carrier, Fidella Fusion), cât și coliere pentru babywearing și alăptare, scutece textile, pălării și ochelari de soare. În cadrul showroom-ului vă bucurați de consultanță în alegerea marsupiului potrivit din partea unui consilier certificat „Die Trageschule Dresden”.

În timpul săptămânii, trebuie să vă anunțați vizita în showroom, la numărul de telefon 0754 572 767. Modalitățile de plată sunt numerar, cu cardul sau prin transfer bancar.
Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat, în interval de 1-2 zile. Livrarea este gratuită în toate localitățile din România pentru comenzile mai mari de 199 lei, iar pentru comenzi sub această sumă se adaugă o mică taxa de transport în valoare de 14 lei.
Produsele comandate prin intermediul magazinului online Scutecila.ro pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare, cu condiția să nu fie deteriorate, cu etichetele originale și în ambalajul original nedeteriorat, iar pentru returnare puteți folosi un serviciu de curierat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Scutecila.ro