Un magazin online destinat barbatilor, Sculeexpert.ro ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care lucreaza in anumite domenii cele mai bune solutii pentru afacerea lor. Practic, ce pot cumpara clientii din acest magazin online si de ce este atat de important sa acceseze link-ul ori de cate ori au nevoie de o scula profesionala, in loc sa se prezinte intr-un magazin traditional in acest sens?

Clientii pot cumpara din magazinul SculeExpert accesorii Festool, precum hartie abraziva si adezivi Festool pentru cant, dar si pompe pentru zugravit si vopsit, pentru cei care isi ocupa timpul liber cu astfel de activitati sau care lucreaza in domeniu. Mai mult decat atat, clientii pot achizitiona si scule electrice de buna calitate, atat acumulatori Festool cat si masini de amestecat, dar si solutii pentru vopsitorii auto, de la cabine de vopsit si pistoale de vopsit profesionale pana la filtre Walcom.

Preturile pentru toate produsele propuse spre achizitionare in cadrul site-ului sunt cat se poate de accesibile si corecte in raport cu calitatea acestora si cu renumele pe plan national si international al firmei producatoare. Saptamanal sau lunar promotiile sunt prezentate pe prima pagina astfel incat clientii sa beneficieze de ele si sa isi exprime intentia de a-si dota trusa de scule personala sau cea profesionala cu cele mai noi aparitii. Pentru a plasa comanda din magazinul Scule expert, clientii trebuie in primul rand sa isi faca un cont de client, pe care sa il foloseasca atunci cand doresc sa confirme achizitionarea produselor din cosul virtual. Dupa confirmarea comenzii, livrarea se face in doar cateva zile lucratoare, direct din stoc, prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

In ceea ce priveste plata produselor, clientii au de ales intre a cumpara produsul in sistem ramburs la livrare sau prin transfer bancar ori prin card bancar. In cazul in care clientii nu sunt multumiti de sculele primite, le pot returna fara a prezenta motivele care au dus la aceasta decizie, in 14 zile calendaristice. Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie, sunt noi, au certificat de la producator sau importator si nu prezinta defecte.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sculeexpert.ro