Unul din cele mai mari magazine noi care se ocupa de comercializarea sculelor si diferitelor accesorii pentru oamenii gospodari sau care au un job in acest domeniu este https://www.sculeaz.ro/. Aici, clientii isi pot face un cont virtual pentru a da comanda de orice au nevoie pentru casa, gradina sau afacerea lor. magazinul online reprezinta afacerea New Quality 2010 SRL cu sesiul in Arad. Satisfactia clientilor este maxima, iar acest lucru este posibil datorita experientei acumulate in domeniu, dar si respectarii cerintelor, respectarii termenului de livrare al produselor si respectarii angajamentului luat in fata clientilor. Asadar, metoda de comandare a produselor este simpla. clientii isi fac un cont pe site, se logheaza, cauta produsele de care au nevoie, le adauga in cos si, atunci cand sunt decisi, pot da o comanda ferma. Plata se poate realiza ramburs la primirea pachetului, prin transfer bancar sau la ridicarea produselor din unul din magazinele fizice. De asemenea, magazinul permite si cumpararea in rate prin intermediul anumitor banci, in maxim 6 rate.

Livrarea produselor se face prin curierat, costul fiind de 25 de lei pentru toate comenzile de sub 299 de RON. Nu exista niciun motiv pentru care oamenii care au nevoie de scule si unelte pentru afacerea lor sa nu colaboreze cu profesionistii SculeAZ. Aici vor gasi scule de mana, electrice, scule pentru cas asi gradina, pentru constructii si amenajari interioare, scule profesionale auto, echipamente de protectie, materiale abrazive si electrice, precum si organe de asamblare si de fixare. Din cand in cand, au loc si promotii, iar clientii fideli sunt rasplatiti cu discounturi.

Pentru cei mai curiosi dintre clienti, pentru cei interesati sa isi faca singuri unele lucrari simple prin casa, exista si un blog al acestei companii, de unde clientii pot afla si cum sa foloseasca acele produse pe care le achizitioneaza, cum isi pot monta rigips pe pereti spre exemplu, cum pot folosi un polizor unghiular, cum isi pot construi singuri un bar sau cum pot folosi redresorul auto, plus multe alte subiecte interesante.

In cazul in care produsele nu corespund cerintelor clientilor, acestia le pot returna in 30 de zile, cu garantia primirii banilor inapoi in 48 de ore.