Scauneonline.ro este un magazin online ce comercializeaza scaune, mese si mobilier de gradina de calitate. Cei interesati pot gasi aici modele interesante, in pas cu tendintele actuale, iar preturile sunt extrem de convenabile, pentru orice buzunar.
Site-ul este unul foarte atragator si prietenos, fiind disponibil pe toate tipurile de device-uri: calculatoare personale, telefoane, tablete si laptopuri. Cei care acceseaza pagina Scauneonline pot gasi foarte usor ceea ce cauta, avand in vedere ca in partea de sus, in dreapta exista meniul ce contine toate categoriile disponibile. Este vorba despre categoriile urmatoare: Scaune, Mese si Mobilier de Gradina.

In prima categorie, clientii pot gasi urmatoarele tipuri de scaune: de birou, de bucatarie, de bar, ergonomice de birou, directoriale, pliante, de conferinte, de birou pentru copii, fotolii si scaune cu masaj, de relaxare, de cazino, refurbished, dar si componente de scaune. Toate modelele sunt de calitate si pot fi achizitionat in diferite culori, astfel incat sa se incadreze perfect in incaperile in care urmeaza sa fie folosite.
Cea de-a doua categorie contine optiuni de scaune de terasa si gradina, dar si seturi de mobilier de terasa si gradina. Toate acestea sunt ideale pentru cei care locuiesc la casa, dar si pentru terase de vara, de exemplu.

Un avantaj de care au parte cei care acceseaza site-ul este ca in dreptul fiecarui obiect pot citi o scurta descriere, pentru a ca alegerea sa le fie mai usoara. De asemenea, pot vedea online care sunt culorile disponibile pentru fiecare model, impreuna cu pretul aferent. Comenzile pot fi plasate foarte usor direct pe site, prin adaugarea obiectelor preferate in cosul virtual. De asemenea, scaunele, mesele si seturile pot fi comandate telefonic, dar si prin trimiterea unui email la adresa: office@scauneonline.ro. In cazul in cineva opteaza pentru varianta comandarii obiectelor telefonic sau prin email, trebuie neaparat sa precizeze: codul produselor solicitate, numarul de bucati, culoarea, numele si prenumele/numele firmei, codul fiscal si numarul inregistrare la Registrul Comertului (pentru juridice), adresa de facturare, adresa de livrare (daca difera), numarul de telefon si adresa de email. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 70 lei. Garanția unui produs este de 2 ani. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Scauneonline.ro