Pentru proprietarii de masini care cauta un magazin online de unde sa isi cumpere ori de cate ori au nevoie piese auto, exista o veste buna! Sawauto.ro este unul din cele mai mari si mai bine dotate astfel de magazine. Pasind pragul virtual Sawauto clientii vor observa in primul rand casuta de cautare intuitiva a acumulatorului dupa codul motorului, marca, model, an, dat fiind faptul ca acumulatorul este una din cele mai importante piese ale autoturismului. Pe langa acumulator, care trebuie schimbat o data la 4-5 ani, clientii vor gasi in acest magazin online si lichid de frana, antigel, seturi de anvelope si jante, ulei de motor, becuri, produse de intretinere, capace de roti, stergatoare de parbriz, piese auto, covorase auto iar lista poate continua.

Practic, reprezentantii acestui magazin online se straduiesc sa le ofere clientilor lor orice fel de piesa de schimb si accesoriu pentru cele mai populare modele de autoturisme. In cazul in care nu sunt pe stoc, pot fi aduse de la furnizorii de prima clasa cu care acesti specialisti colaboreaza. Cu o experienta de peste 13 ani, profesionistii Sawauto ofera consiliere tehnica tuturor conducatorilor auto care au dificultati in a gasi piesa care le trebuie pentru masina lor.

Online, comenzile si cererile pot fi adresate non-stop, cu promisiunea ca unul din reprezentantii companiei raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp posibil. Comanda poate fi facuta telefonic sau online. Pentru a plasa o comanda online, este necesar ca potentialii clienti sa isi faca un cont online unde sa furnizeze toate datele personale necesare pentru livrare. In cazul in care modelul nu se potriveste si piesa auto trebuie schimbata sau returnata, solicitarile clientilor sunt intru totul respectate. Daca valoarea investitiei sugerata de mecanicul auto sau de un alt specialist depaseste bugetul clientului, atunci acesta poate cumpara piesele din magazinul Sawauto in rate prin serviciul de creditare cu buletinul si aprobare in 2 ore.