Lumina este o parte importanta din viata omului modern. Fara lumina, fara electricitate, fara cel putin un bec in casa, lumea nu ar mai fi la fel. De fapt, oamenii nici nu isi mai pot imagina existenta fara lumina. Un magazin online specializat in solutii de iluminat pentru clienti de toate varstele si categoriile sociale, Savelectro.ro ofera o gama surprinzator de variata si de bine pusa la punct.

Clientii Savelectro isi pot cumpara becuri si spoturi cu LED, aplice si proiectoare LED, panouri si corpuri LED, precum si accesorii de iluminat industrial LED, fiind o solutie foarte bine aspectata din punct de vedere al consumului (care este foarte mic, mult mai mic decat in cazul solutiilor de iluminat clasice), dar si al duratei de viata. Totodata, sunt disponibile si becurile Vintage, corpuri de iluminat vintage, aplice, lampadare, lampi de birou, spoturi, lustre, plafoniere si candelabre.

Pentru a veni in spirjinul clientilor, reprezentantii Savelectro le pune la dispozitie si prelungitoare, aparataj Panasonic si Scheneider, accesorii si tablouri si sigurante. Pentru cei ce vor sa opteze pentru o casa moderna si inteligenta, sunt disponibile videointerfoane si prize smart de ultima generatie.

Cum pot fi comandate aceste produse din cadrul site-ului? Prin accesarea contului de client creat, alegerea unuia sau mai multor solutii de iluminat, adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si confirmand comanda. Produsle sunt livrate in cateva zile lucratoare prin curierat rapid, pentru o suma exprimata pe site. Comenzile a caror valoare depaseste 250 de lei beneficiaza de transport gratuit. Iluminarea nu mai reprezinta o problema pentru nimeni in societatea moderna actuala, cu atat de multe oferte disponibile online la solutii pentru iluminat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Savelectro.ro