Magazinul online Sanito.ro are o experienta de peste 12 ani in domeniu, reprezentand un important brand pe piata din Romania, cu solutii complete si inteligente de igienizare dar si de curatare a spatiilor. Aceste produse profesionale de igienizare se adreseaza numai afacerilor de succes, pentru ca astfel clientii si angajatii deopotriva beneficiaza de cele mai bune conditii de desfasurare a activitatii.

Colaborand cu peste 5000 de firme la nivel national, cu peste 40 de branduri puternice si foarte cunoscute ale caror produse le comercializeaza in mediul online, precum Gojo, Tork, Notrak, Purell, EcoLab sau Sano, magazinul online Sanito ofera clientilor increderea ca aici vor gasi toate produsele destinate igienizarii si curateniei. Astfel, oamenii nu vor mai pierde timpul prin alte magazine online si nu numai, micsorand cheltuielile de transport si livrare si avand garantia ca aici gasesc cele mai bune sapunuri, dezinfectanti, produse de curatenie, detergenti profesionali, uscatoare, dispensere si dozatoare. In plus, specialistii Sanito monitorizeaza in mod constant piata pentru a oferi cel mai bun raport calitate-pret.

Produsele se comanda usor, se primesc repede prin intermediul serviciului de curierat rapid, iar clientii sunt dintre cele mai variate afaceri, de la bucatarii profesionale pana la hoteluri, birouri, saloane de infrumusetare si chiar restaurante, baruri si benzinarii. Cu certiudine magazinul online este locul de unde clientii isi pot achizitiona toate produsele de igiena si curatenie necesare afacerii, atat produse simple cat si pachete promotionale. Concret, oamenii pot comanda din acest magazin covorase personalizatem profesionale, capace de toaleta cu folie igienica, fete de masa, prosoape de bucatarie, uscatoare de coafor, uscatoare de par hoteliere, dezinfectanti de maini si odorizante de camera, detergenti si cosuri de gunoi, iar lista poate continua spre satisfactia celor care le comanda si celor care le folosesc ulterior.

Pentru ca de cele mai multe ori curatenia tine locul unei carti de vizita pentru o anumita afacere, mai ales daca acea afacere este orientata catre client, se pune accent pe furnizorul de produse de igiena astfel incat acestea sa fie accesibile ca si pret si performante. Costul de transport este de 17 lei, transport gratuit la comenzile de peste 175 lei. Produsele aflate în stoc vor ajunge la clienți în termen de 2-3 zile lucrătoare. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 30 de zile de la primire.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sanito.ro