Magazinul online Sangado.ro este locul în care veți găsi parfumuri create de parfumierul cu același nume: Daniel Sangado. Gama de produse este una foarte variată, de la parfumuri la creme terapeutice (pentru reumatism, circulație periferică, îngrijire ten, hidratare și tonifiere corporală), de la cosmetice la produse de sănătate (cum ar fi tălpi magnetice terapeutice, branțuri magnetice sau benzi kinesiologice).
SANGADO este o marcă înregistrată și, pentru că se folosesc uleiuri esențiale foarte concentrate, parfumurile persistă pâna la 12 ore. În ciuda ingredientelor de calitate folosite, a costurilor de publicitate, distribuție și multe altele, parfumurile se găsesc la un prețuri mici și accesibile.
Variantele SANGADO sunt: apă de parfum pentru ea/ pentru el, dar și colecții Unisex. Produsele sunt realizate în UE în conformitate cu toate reglementările UE.
Magazinul pune la dispoziție parfumuri bazate pe uleiuri fine și concentrate și, chiar dacă este brand relativ nou pe piața europeană, numărul de clienți mulțumiți și loiali care achiziționează esențele SANGADO, transformă brand-ul în unul de valoare. De aceea, în prezent, magazinul este prezent în 7 țări în Europa.
În cazul în care vreți să returnați produsele, trebuie să notificați telefonic sau prin e-mail în termen de 14 zile de la data livrării.

Puteți returna doar dacă produsele sunt nedesfăcute, nefolosite și în ambalajul original. În caz contrar, se percepe o taxă de 10% pentru restocare pentru orice articol care nu a fost returnat în starea și ambalajul original. 
În schimb, dacă ați primit produsul care nu trebuia, Sangado.ro o să trimită articolul corect și va rambursa taxele poștale de returnare.
Dacă aveți nevoie de asistență, pe site veți găsi un formular de contact. Totodată, aveți opțiunea de a contacta telefonic (0772 035 205 | 0773 990 830), prin mail (info@sangado.ro) sau sub formă de live-chat în colțul din dreapta jos al browser-ului dvs.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sangado.ro