Adultii isi petrec minim 7 ore din zi dormind. Calitatea somnului influenteaza calitatea vietii. Un somn odihnitor depinde de foarte multe lucruri, printre care si de calitatea saltelei pe care oamenii dorm. Acestea sunt doar cateva dintre concluziile la care au ajuns specialistii in urma unor cercetari minutioase facute in decursul catorva ani. Magazinul online saltele-ekon.ro ajuta pe oricine sa beneficieze de un somn placut, odihnitor prin simpla comandare si folosire a unuia sau mai multor produse din oferta online.

In magazinul Saltele-Ekon se gasesc saltele, topper, perne, lenjerii, dormitoare si somniere de cea mai buna calitate, pentru odihna, relaxare si de ce nu si leneveala in diminetile frumoase de week-end. Istoria acestui magazin online incepe in anul 2001 si continua cu medalii de aur obtinute la targuri internationale, crearea unui material inovativ Memory Latex si detinerea unor certificate recunoscute la nivel mondial.

Practic, produsele comercializate in cadrul acestui magazin online au caracteristici excelente, sunt produse in mod ecologic, asigura o elasticitate buna precum si un suport ortopedic uniform pentru coloana vertebrala pe toata lungimea acesteia. Fiind singurul producator de saltele din latex din Europa de Est, Ekon este foarte apreciat atat in tara cat si peste hotare. Tehnologia Dunlop pentru spumarea latexului garanteaza o calitate inalta, productie ecologica si un control permanent, precum si perfectionare continua.

Comanda se poate realiza online, direct pe site. Este suficient ca potentialii clienti sa selecteze produsul sau produsel dorite, parametrii si cantitatea acestora, sa le adauge in cosul virtual si sa finalizeze comanda completand datele de livrare. Dupa confirmarea comenzii online sau telefonic, produsele sunt livrate prin curierat rapid in maxim 3 pana la 10 zile lucratoare, fie ca este vorba de saltele, toppere, perne, somniere, lenjerii de pat, huse de saltele sau alte produse. Plata poate fi realizata ramburs, prin curier sau prin transfer bancar precum si prin PayPal, un sistem modern folosit in intreaga lume.

Comandarea unei saltele sau a unei perne, a lenjeriei sau a topperelor se poate realiza simplu si rapid, online, prin intermediul site-ului Saltele-Ekon.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Saltele-ekon.ro