Un magazin online cu o oferta foarte bogata si variata la bijuterii si produse de lux, Sabrini.ro isi incanta clientii si clientele cu oferte de nerefuzat in acest sens. Sabrini este magazinul de unde domnii pot cumpara inele de logodna si bijuterii pentru a le face o surpriza placuta doamnelor, de unde doamnele pot comanda verighete sau ceasuri pentru domni sau pentru cuplu si unde cadourile sunt impresionante si menite sa impresioneze. Toate bijuteriile sunt create din materiale pretioase, precum aur alb, roz, galben cu insertii de diamante, safire, ametist, topaz, etc.

Clientii vor primi garantia calitatii, produsele fiind 100% autentice. Livrarea produselor se face la nivel national dar si international prin intermediul serviciilor de curierat in doar cateva zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru cei ce nu isi permit sa plateasca toata comanda cu banii jos, o pot face prin intermediul unui card de credit cu pana la 6 rate fara dobanda.

In plus, potentialii clienti pot cumpara in fuctie de materialul din care sunt confectionate bijuteriile, de pietrele pretioase de care dispun, de marime dar si de buget. Este necesar ca toti clientii si toate clientele sa isi creeze un cont online si sa se autentifice, sa nu uite de confirmarea comenzii pentru ca in caz contrar aceasta nu este livrata si sa ceara chiar si sfatul specialistilor daca nu se simt stapani pe situatie si nu stiu ce sa comande.

In cazul in care produsele nu corespund cerintelor sau exigentelor clientilor, acestea pot fi returnate sau schimbate in conditiile legii. In plus, pentru unele produse poate fi necesara realizarea pe comanda, iar timpul de livrare va fi automat mai mare. Sabrini este unul din cele mai mari magazine de bijuterii si cadouri de lux pentru toate femei si barbati de toate varstele si clasele sociale.

Pentru a impresiona partenera sau pentru a consolida relatia de cuplu, este suficient ca domnii sa comande un inel de logodna sau un set de verighete si le da acestora mai multa incredere in sine. Fiecare produs vine insotit de garantie si de un certificat de conformitate astfel incat sa nu existe dubii sau probleme pe parcurs.