Un loc mai potrivit pentru a cumpăra parfumuri, produse cosmetice și de îngrijire, cu un parfum îmbietor, din ingrediente naturale, nu poate fi altul decât Sabon.ro, unul dintre cele mai mari și mai cunoscute magazine online din această categorie. Sabon.ro este magazinul care a luat naștere din ideea de a oferi oamenilor de toate vârstele și clasele sociale momente de magie și de relaxare, fiind deschis prima dată în anul 1997 în Tel Aviv. Săpunurile de casă realizate după o rețetă veche de zeci de ani erau la început vândute la kilogram, acum magazinul specializându-se în crearea unei experiențe extrem de palpitante în artă îngrijirii. Ingredientele de cea mai bună calitate și ambalajele atent alese, precum și amabilitatea și dedicarea angajaților sunt atuurile celor de la Sabon!

O mare diversitate de parfumuri, de senzații, de nuanțe, de inovații întâmpină cumpărătorul chiar și în mediul online, fiind foarte important ceea ce oamenii poartă pe piele pentru a se simți bine. Combinații inedite precum lavandă-vanilie și patchouli au devenit preferatele femeilor din întreagă lume, atât sub formă de parfum, cât și sub formă de produse pentru corp și cămin. Sunt disponibile cosmetice decorative, produse pentru casă sau chiar pentru călătorii, cadouri inedite și parfumate, produse pentru ten și păr, pentru baie și duș, șampoane, măști, uleiuri și creme, unturi de corp și loțiuni hidratante, luciu de buze, balsam de rufe, lumânărele parfumate, seturi de cosmetice travel, iar lista poate continuă. Cadourile sunt inedite și pline de pasiune, fiind ideale pentru femei și bărbați, frumos ambalate în cutii și menite să aducă momente de plăcere și de răsfăț. Sabon.ro este un magazin online ce comercializează produse cosmetice bazate pe ingrediente active, naturale, din toate colțurile lumii, alese până în cele mai mici detalii. Cele mai cumpărate produse sunt exfoliantele cu sare de la Marea Moartă, uleiurile pentru piele, având proprietăți deosebite atât antiinflamatorii, cât și antistress. Tratamentele de acest gen nu costă mult și reprezintă un ritual de frumusețe necesar fiecărei doamne.

Sabon oferă clienților posibilitatea de a plăti cu cardul, ramburs, prin transfer bancar sau prin Card Avantaj. Comenzile ce depășesc 200 de lei beneficiază de transport gratuit, iar livrarea se face în câteva zile lucrătoare. În plus, un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Sabon.ro