Pentru oamenii care adora sa calatoreasca in diferite colturi ale lumii, pentru cei care nu se pot limita la un simplu concediu pe litoralul romanesc, pentru cei care doresc sa isi exploreze toate optiunile pe care le au, compania Ryanair le ofera solutii eficiente de planificare a calatoriilor, de la procurarea biletului de avion, pana la rezervarea camerei de hotel. Pe site-ul ryanair.com/ro/ro/ sunt disponibile toate informatiile si instrumentele necesare pentru clientii care doresc sa calatoreasca. Acestia pot gasi si planifica zboruri, pot inchriia camere de hotel si chiar masini in orice oras doresc sa ajunga. Cei care au deja o rezervare facuta isi pot face online check-in-ul sau isi pot gestiona rezervarea. Pe site, clientii vor gasi optiunea ideala pentru a economisi pana la 50% din inchirierea unei masini si de asemenea vor putea primi 5% credit de zbor atunci cand isi vor rezerva si cazarea cu Ryanair Rooms. Cu alte cuvinte, accesarea acestui site atrage dupa sine numeroase discounturi si beneficii pentru clientii care doresc sa isi planifice o excursie in strainatate. Online vor gasi un centru de ajutor cu specialisti gata sa raspunda oricand intrebarilor clientilor, precum si o harta cu rutele cele mai accesate, un program de zboruri foarte bine pus la punct si informatii utile.

Calatoriile sunt acum mult mai simple si mai frumoase cu Ryanair. Clientii pot sta linistiti pentru ca nu vor fi pacaliti, asa cum se intampla in cazul altor agentii, rezervarile sunt respectate, iar acestia au posibilitatea de a afla, tot din mediul online de politica bagajelor de mana, de programul Erasmus, de avantajele de a calatori cu familia, de revista de zbor ce poate fi accesata online si de felul in care ii ajuta aplicatia Ryanair descarcata pe telefon.

Nu in ultimul rand, clientii care apeleaza la serviciile online ale acestei companii sunt multumiti de faptul ca pot gasi aici toate detaliile ce tin de o calatorie reusita. Aici pot sa isi rezerve bilete de avion, camere de hotel si isi pot inchiria masini in orasul in care isi petrec concediul.