Desi descoperirile moderne in domeniul IT aduc in fata cumparatorilor sansa de a scrie cu un pix special pe telefonul mobil, pe tableta sau chiar pe laptop, sunt inca oameni de toate varstele si categoriile sociale care adora sa scrie cu stiloul. De la scolarii aflati in clasele primare pana la persoanele care au un business renumit pe plan local sau chiar national, de la persoanele care trebuie sa semneze documente importante sau sa intocmeasca situatii contabile, stilourile sunt instrumente de scris nelipsite din orice geanta, poseta, borseta, de pe orice birou sau din servieta ori ghiozdan. O mare varietate de instrumente de scris pot fi gasite in cadrul magazinului online Roxi.ro, locul din care cei care au placerea de a scrie isi pot achizitiona un instrument special.

Instrumentele de scris Roxi imbina placerea de a scrie cu dorinta de a avea o adevarata bijuterie in mana. Indiferent de agenda, caietul sau plansa pe care sunt folosite instrumentele de scris, placerea de a tine in mana un stilou cu un design delicat este foarte mare. Toate instrumentele Roxi sunt decorate manual, doar decorarea ocupand pana la 10 ore, in functie de cat de complex este modelul. Cu ce pot fi decorate stilourile Roxi? Cu pietre si cristale Swarovski, prafuri de portelan, diferite prafuri iar lista poate continua.

Pentru cei pentru care scrisul de mana este inca o indeletnicire preferata, pentru cei care isi pastreza un jurnal cu activitatile zilnice, pentru cei care au de facut planificari la locul de munca sau teme la scoala, specialistii Roxi asigura instrumente de scris de inalta calitate. Stilourile sunt trimise la domiciliul clientului in 2 maxim 5 zile lucratoare, in functie de numarul de comenzi, cu un tarif accesibil, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Plata produselor se realizeaza in sistem ramburs, contravaloarea produselor fiind achitata la momentul primirii la adresa specificata in formularul de comanda. Instrumentele de scris de buna calitate la un pret accesibil ce pot fi daruite oricand persoanelor dragi sunt supuse defectiunilor. Insa specialistii acestui site se ocupa si de inlocuirea penitei stricate, reconstructia modelului de portelan, inlocuirea elementelor de décor, inlocuirea suportului de penita sau a rezervorului de cerneala.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Roxi.ro