Din garderoba doamnelor și domnișoarelor nu lipsesc niciodată bijuteriile. Purtate zi de zi sau la evenimente speciale, bijuteriile le fac să se simtă mai frumoase, mai apreciate și mai prețioase, punându-le în evidență personalitatea. Bijuterii unice, de cea mai bună calitate, din materiale prețioase, cu sau fără pietre valoroase sunt disponibile în magazinul online roxannes.ro.
Bijuteriile din acest magazin online se adresează celor care vor să-și accesorizeze cât mai deosebit ținutele. Roxannes este un magazin de bijuterii ale celor mai cunoscuți designeri la nivel internațional, creații care pot scoate orice femeie din anonimat, fiind realizate doar din materiale de calitate premium.

Sunt disponibile bijuterii din argint 925, placate cu aur sau cu argint, din colecția Mariana, Roxanny, Rebeca, Kemira, Alfaberge sau More to Adore. Bijuteriile pot fi decorate cu cristale sau cu pietre semiprețioase, dar sunt disponibile și bijuterii cu zirconii. În plus, sunt la mare căutare bijuteriile cu mesaj sau bijuteriile cu piatra lunii de naștere, acestea dovedindu-se a fi potrivite pentru a fi oferite persoanelor dragi. Ambalarea este gratuită, iar garanția exprimă autenticitatea produsului comandat.

Bijuteriile sunt ușor de comandat, fiind descrise în mod complet în paginile site-ului. De altfel, crearea contului și confirmarea comenzii nu durează mai mult de câteva minute, iar unul din cele 3000 de articole de pe stoc poate fi în câteva zile la ușa dvs., transportul fiind rapid, prompt și gratuit la comenzi de peste 150 de lei. În cazul în care există o neplăcere/ nepotrivire între produsul comandat și cel primit, acesta poate fi returnat cu ușurință în 30 de zile.
Bijuteriile Roxannes sunt de cea mai bună calitate, iar clientele nu au cum să dea greș cu mărimea comandată pentru că pe site există un tabel de mărimi concret și cu informații actualizate, astfel încât orice femeie să își poată da seama dacă i se potrivește o anumită brățară sau un colier.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Roxannes.ro