Romstal este o companie populară ce activează atât în România cât și în țări precum Moldova, Ucraina, Serbia și Bulgaria. În ofertă regăsim peste 15.000 de produse aflate în stoc din mai multe tipuri de categorii. Romstal oferă produse și soluții din categorii precum: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice și Sanitare. Se oferă consulstanță tehnică în vederea configurării sistemelor dar și în alegerea produselor. Romstal poate oferii și suport la montaj prin partenerii săi autorizați, instalatorii Romstal sunt autorizați. Începând cu anul 2016, Romstal a devenit partener în cadrul programului Green-Homes și furnizor autorizat de soluții pentru clădiri verzi. Principalele categorii de produse comercializate de Romstal, sunt: Termo, Hidro, Sanitare, Gresie și Faianță, Electrice, Corpuri de iluminat decorative și Piese de schimb.

Activitatea Romstal a început în anul 1994, activitatea începând prin deschiderea unui magazin în București. Primele tipuri de produse aflate spre vânzare au fost: radiatoare, centrale termice, pompe de circulație, etc. În același an s-a deschis și al doi-lea magazin în Miercurea Ciuc. În următorii an Romstal s-a extins iar în anul 1997, numărul de reprezentanțe active în țara era de 22. Anul 1998 vine cu obținerea certificării ISO 9002:1994 al Sistemului Calității. Extinderea pe plan european a început cu anul 2003 prin deschiderea unui magazin în Kiev. În anul 2005 Romstal deține cel mai mare showroom, având o suprafață de 6000m2. În anul 2007, rețeau de magazine atinge numărul de 101 reprezentațe și 29 de filiale.

Romstal are în ofertă peste 50.000 de produse. Cele mai multe produse se află în categoria Hidro (13.500 produse), Sanitare (13.000 produse), Termo (7500 produse), Electrice (5000 produse) și Ceramice (5000 produse). Magazinul are locații în toate județele din țară. Pentru a vedea toate sediile Romstal, dar și informații cu privire la adresa lor, numărul de telefon și program. Accesați această pagină.

Site-ul oferă posibilitatea de a adauga produse în wishlist, de a seta o alertă de preț dar și de a compara produse. Pe pagina produselor întalnim pagini cu informații precum: descrierea produsului, specificațiile produsului, schiță, documentație, review-uri din partea clienților dar și informații despre livrare. Pe site regăsim și produse din categoria ECO, produse destinate în a reduce consumul de energie. Pagina cu toți producătorii o regăsiți în meniul de sus. Magazinul comercializând produse de la o mulțime de producători renumiți pentru calitate, inovație și prețuri optime. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Romstal.ro