O firma cu vasta experienta in domeniul IT si comunicatii, in comercializarea de electronice si electrocasnice, Rombiz.ro ofera o gama foarte variata de produse in acest sens. Fiind prezenti pe piata inca din anul 1991, firma care acum si-a transferat domeniul de activitate in mediul online, ofera clientilor o experienta unica. Cei care pana acum obisnuiau sa colinde magazinele de specialitate in speranta ca gasesc cele mai bune oferte la produsele electrocasnice mai mari sau mai mici, la electronice si produse de ingrijire personala, la jocuri si jucarii, la produse pentru casa si gradina, acum pot face aceasta investitie si din mediul online.

Cu un minim de efort, clientii pot comanda din acest magazin online telefoane si tablete, electrocasnice mari si mici, chiar si electrocasnice incorporabile, obiecte sanitare, computere si periferice, componente PC si imprimante, jucarii pentru copii si hrana pentru animale.

Rombiz ofera tuturor persoanelor interesate sansa de a-si achizitiona un produs pe care sa il foloseasca o perioada indelungata urmand doar cativa pasi in acest sens. In primul rand, se alege produsul folosind filtrele de pe site, adauga produsul in cos numai dupa ce i-a citit caracteristicile si a studiat fotografiile, alege modalitatea de plata (ramburs, online, ordin de plata, cash la sediu), finalizeaza si nu in ultimul rand confirma comanda telefonic.

Cei mai importanti si cunoscuti producatori ai momentului sunt parteneri Rombiz: Beko, Gorenje, Whirlpool, Arctic, Zanussi, Indesit, Samsung, Candy, Hotpoint, Electrolux si lista poate continua. O investitie de proportii pentru locuinta inseamna si o valoare mai mare a comenzii. Clientii care nu isi permit o asemenea achizitie insa au gasit o oferta pe care nu o pot refuza pot apela la sistemul de credit, cu rate fara dobanda.

Pana nu demult, cumparaturile urmau aceeasi linie clasica: ori de cate ori trebuia schimbat in casa un produs electrocasnic sau electronic intreaga familie vizita cel mai apropiat magazin de specialitate, urmand ca membrii familiei sa se sfatuiasca si sa ia cea mai buna decizie in acest sens. Din pacate, de foarte multe ori aceasta incercare esua din diferite motive si cautarea continua in celelalte magazine. Acum clientii pot gasi totul intr-un singur loc, intr-un magazin unde se ajunge usor , cu un singur click si de unde nimeni nu pleaca cu mana goala.