Spalarea mainilor si a fetei dimineata cu apa rece este o placere, insa spalarea vaselor cu apa rece nu mai este nici placuta nici igienica. Apa rece nu curata in totalitate si nu elimina toate bacteriile, in plus pielea mainilor este foarte afectata. Apa calda, in schimb este placuta, indiferent de situatie si de momentul zilei. Pentru cei care nu dispun de apa calda la discretie insa ravnesc la un asa “lux”, exista site-ul robinetelectric.eu de unde isi vor putea achizitiona un robinet electric care sa le incalzeasca instant apa.

Functioneaza foarte simplu si rezultatul este apa calda curenta la robinet in cateva secunde. Este un dispozitiv ideal pentru cei care au probleme cu conducta de apa calda, care au boilerul stricat sau au o casa la tara sau o casa de vacanta unde inca nu au montat niciun dispozitiv de incalzire a apei menajere. Electric Water Heater incalzeste instant apa in cantitati nelimitate. Poate fi folosit in baie, in bucatarie, la casa sau in apartament, chiar si in rulota.

Robinetul poate incalzi apa pana la 60 de grade prin apasarea manerului. Principiul de folosire este foarte simplu: becul rosu va anunta atunci cand robinetul poate fi utilizat pentru a spala vasele sau mainile. Robinetul dispune de un element termic in spirala ce incalzeste apa la trecerea curentului electric. Pentru a curge apa calda, se va invarti robinetul catre stanga, mai mult sau mai putin pentru reglarea temperaturii.

Pentru a comanda aceasta solutie inteligenta si practica pentru economisirea timpului, a apei si a energiei, este suficient ca oamenii sa intre pe site-ul Robinet Electric, sa isi aleaga produsul (robinetul instant sau robinetul cu dus instant), sa ofere informatiile de livrare si informatiile personale, sa trimita comanda dupa ce aleg modalitatea de plata (la livrare sau prin card de credit) si sa astepte livrarea produsului in doar cateva zile lucratoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Robinetelectric.eu