Ce poate fi mai relaxant decât comandarea unor produse de birotică și de papetărie online, din confortul propriei case, direct de pe laptop, telefon sau tabletă, mai ales în perioadele de vârf (înainte de intrarea la școală sau la facultate)? Magazinul online Rik.ro este destinat părinților care au copii la școală, liceu sau facultate, cadrelor didactice care au nevoie de materiale pentru a lucra cu elevii, dar și copiilor sârguincioși care au nevoie de rechizite nu numai în luna septembrie, ci în orice lună a anului.

Concret, ce oferă magazinul online Rik? De la rechizite școlare precum cretă, burete, bloc de desen, compas, cerneală, caiete, coperți, pensule, penare, instrumente de geometrie, până la hârtie și articole din hârtie pentru acasă, dar și pentru firme și birouri, precum hârtii albe pentru copiator, hârtii de scris, hârtie foto sau tip calc, hârtie milimetrică sau termică. Oferta continuă cu produse destinate organizării și arhivării, precum și cu imprimante tipizate fiscale, generale, școlare sau speciale. Se poate vorbi și de comandarea unor accesorii de birou, de la capsatoare și agrafe până la clipsuri metalice și cuttere, foarfeci și lupe, decapsatoare și perforatoare, dar și de instrumente de scris și corectură și special destinate desenului tehnic.

Clienții găsesc de cumpărat din magazinul online Rik.ro și accesorii IT, de la medii de stocare și adaptoare până la periferice și cabluri, precum și produse igienice de menaj, produse de ambalare și marcare, articole destinate tehnicii de birou și așa mai departe. Comanda se plasează rapid și simplu, direct din catalogul online, produsele sunt livrate la domiciliu în cel mai scurt timp posibil și plata se poate face prin sistem ramburs sau prin virament bancar, cu certitudinea returnării banilor în cazul în care clientul nu este mulțumit și returnează produsele.

Fie că sunt comandate pentru acasă sau la birou, pentru la școală sau pentru a pune în practică o pasiune, produsele sunt de cea mai bună calitate, unele chiar recomandate de Societatea Română de Pediatrie, aparținând unor nume mari de producători pe piața din țară și din străinătate. De acum nu mai este o provocare asigurarea necesarului pentru școală sau birou, din momentul realizării unui cont online în acest magazin și efectuarea cumpărăturilor în mod constant și sigur. Costul de livrare este de 19.99 lei + TVA. Termenul de livrare fiind de 1-3 zile, iar termenul de returnare al unui produs comandat este de 15 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Rik.ro