Magazinul online Retroboutique.ro este dedicat casei si gradinii oferind accesorii, decoratini, mobilier, corpuri de iluminat, produse pentru hol si baie, draperii si perdele, dar si decoratiuni si mobilier special pentru gradina si terasa. Mobila de pe Retroboutique.ro vine din alt timp. Toate produsele din acest magazin online fac parte dintr-o perioada in care vanzatorii ambulantide ziare si casele cu fier la poarta erau la moda. Este perioada in care aveau loc vizite si conversatii la un ceai dupa amiaza. Este vorba despre timpurile cand oamenii stiau sa traiasca fara sa se grabeasca.

In magazinul Retroboutique.ro timpul pare ca sta in loc. Clientii au posibilitatea sa se plimbe linistiti pe rafturi si sa isi aleaga produsul in voie. Felinarele care vegheaza la colturi ajuta cu suficienta lumina. In aceasta pravalie, clientii sunt asteptati de ceasuri prafuite de perete, rame pentru poze cu flori sau lampi cu piciorul din lemn. Toate piesele de mobilier de pe Retroboutique.ro au patina timpului si parca ar cheama domnitele imbracate in rochii inflorate si domnii cu joben. Clientii au posibilitatea ca timp ce servesc ceaiul de amiaza sa comande cateva dintre aceste obiecte de acasa.

Toate articolele de pe Retroboutique.ro sunt destinate persoanelor pasionate de frumos si de eleganta unor vremuri care au trecut de mult. Cu ajutorul acestui magazin online fiecare cumparator are posibilitatea de a isi face propriul colt retro in casa sau in gradina. Pentru cei care au optat deja pentru un stil de amenajare interioara sau exterioara clasic si vor sa aduca o tusa de vechi si de mister, Retroboutique este un loc perfect de unde pot fi cumparate cele mai interesante produse decorative. Fie ca este vorba despre draperii in modele interesante, ceasuri de perete, glastre, o masa veche de cafea sau o masa cu scaune de gradina, Retroboutique are cate ceva pentru fiecare.

Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 300 lei. Produsele comandate se pot returna în termen de 30 de zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Retroboutique.ro