Un magazin foarte cunoscut la nivel national si mai ales international este prezent acum si in Romania si ofera atat doamnelor cat si domnilor posibilitatea de a-si comanda haine, incaltaminte si accesorii de cea mai buna calitate. Reserved.com/ro/ro este magazinul online ce poate fi accesat si de clientii din tara, oferindu-le acestora oportunitatea de a se imbraca modern, in tendinte, cu produse fabricate din materiale de ceamai buna calitate.

Cum pot comanda clientii produsul dorit? Simplu! Intra pe site-ul Reserved, selecteaza modelul articolului vestimentar, selecteaza marimea si il adauga in cosul virtual. Apoi valideaza comanda, o confirma si asteapta livrarea. Este necesara completarea campurilor cu privire la datele de contact, acceptarea termenilor si conditiilor si totul va decurge in mod natural.

Livrarea produselor dureaza in jur de 3-5 zile lucratoare si este gratuita numai pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 de lei. Avantajele inregistrarii in e-shop includ posibilitatea de a comanda produsele dorite cu doar cateva click-uri de pe telefon, tableta sau laptop dar si urmarirea comenzii.

Modalitatile de plata includ sistemul ramburs adica plata produselor la livrare, curierului, dar si plata online prin Pay U. In plus, pe site este disponibil un tabel de marimi foarte bine realizat conform caruia clientii pot face cea mai buna alegere, fara a da gres. In cazul in care clientii nu sunt multumiti de un aspect al produselor comandate, pot sta linistiti fiindca este posibila returnarea acestora cu posibilitatea de a primi banii inapoi sau de a schimba produsul.

Magazinul online ofera si puncte de reper pentru magazinele din intreaga tara de unde clientii isi pot ridica comanda daca au aceasta posibilitate. Asadar, magazine Reserved sunt in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta, Craiova si chiar in Ploiesti. Pentru clientii care pun accent pe felul in care arata, pe felul in care se imbraca si pe materialele din care sunt realizate articolele vestmentare pe care le poarta, magazinul online Reserved este cea mai buna varianta la care pot apela in cazul in care vor sa faca mici modificari in garderoba.