Foarte multe persoane apeleaza la varianta achizitionarii articolelor vestimentare second hand, fara rusine si fara teama ca vor fi judecate de cei din jur.De cele mai multe ori, articolele vestimentare sh nu se deosebesc de articolele vestimentare noi, fiind pastrate in cele mai bune conditii si vandute unele chiar cu eticheta. Articolele sh sunt vandute la un pret mai mic in strainatate din cauza unor mici defecte de fabrica sau a unor mici neconcordante ale modelului initial. Altele sunt purtate de cateva ori si returnate. Toate produsele de buna calitate ajung pe site-ul Remixshop.com.ro si se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor si copiilor. De la haine pentru fiecare sezon pana la genti si accesorii, chiar si incaltaminte, toate produsele sunt pastrate perfect si in conditii de maxima igiena. Cei care nu doresc sa cumpere, ci sa isi vanda hainele putin folosite, o pot face cu ajutorul celor de la Remix Shop urmand cativa pasi. Asadar, aceste persoane trebuie sa se informeze care sunt criteriile si marcile acceptate, sa comande Remix Bag din profilul lor, sa umple punga primita cu produsele si accesoriile alese, sa urmareasca statusul in sectiunea din profil intitulata “vanzarile mele” si sa se se bucure de venitul in plus pe care l-au obtinut atat de usor.

Toate produsele Remix Shop sunt ca noi, atat hainele cat si accesoriile, sunt de actualitate, in tendinte, conform sezonului, fara gauri, fire trase, defecte, urme de uzura. Atat cei care doresc sa vanda, cat si cei care doresc sa cumpere produse pe site trebuie sa tina cont de aceste lucruri, de felul in care trebuie sa arate hainele si accesoriile pentru a putea fi acceptate spre comercializare, dar si pe felul in care vor arata hainele pe care le comanda.

Fara doar si poate, magazinul online second hand isi deschide portile celor care doresc sa isi schimbe in mod constant garderoba optand pentru produse la preturi mici. In portofoliul acestui magazin sunt regasite peste 5000 de marci  recunoscute la nivel mondial in trei segmente de preturi, hainele avand o durata de viata foarte mare, iar accesoriile avand un aspect impecabil.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Remixshop.com